/i/Devlet

  1. 1.
    +21 -1
    korkakça, haince, kalleşce arkadasından vurulan 2 şehidimize 2 yiğidimize allahtan rahmet diliyorum.

    bir insan neden uzman çavuş olarak askerde kalır, çok iyi biliyorum.

    senin yönetimindeki bi ülkede ailesini geçirdirmeye yetecek kadar maaşla bir iş bulamayacağını bildiği için askerde kalır ve yine senin yönetimindeki bi ülkede teröristin zütünü açılım diye kaldırdığın için şehit olur.

    israil askerine bu olay yapılsa abartmadan söylüyorum. 3 -5 bin kürdü katlederlerdi. ezik ülke olursan askerinin çarşıda kafasınada sıkarlar çuvalda geçirirler.

    pis kürtler, huur çocuklarınız öldüğü zaman sağa sola foşist, ırkçı, halkların kardeşliği , onlar barış kelebeği diyen anaları huur olan pkk'lı kürdovskiler; kusuruma bakmayın ama siz huur çocuğusunuz, sizi destekleyen'de, sizin zütünüzü kaldıran da büyük huur çocuğudur.

    işte ben size karşı o kafa kesen ışid i yürekten destekliyorum, sizin o bacılarınızı gibtikleri zaman hepsine üçer beşer prezervatif dağıtıcam ki her hangi pis bi hücreniz onlarada bulaşmasın.

    ayrıca başta bu ülkenin en köklü gazetesi olan hürriyet gazetesinin çaycısından muhabirine kadar hepsinin evvaliyatını gibiyim. sizin gazetecilik anlayışınızın dıbına koyayım. sizin gibi korkaklar, menfaatçiler, yalakalar yüzünden ülke bugün bu halde. şehite güvenlik görevlisi diyen, 1 metre gazete sayfasında bir kibrit kutusu kadar şehitlerimize yer ayıran yarım metre demet akalının 19. sanat yılını sürmanşet yapan gazetenin komple dıbına koyayım.

    TÜRK olmakla gurur duyuyorum, lakin 3-4 sene sonra bu ülke yaşanmaktan çok uzak bir iç savaş ülkesi olacak.
    ···
   tümünü göster