/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 551.
    +42 -3
    not: özet geç kısa yaz ya da ayrıntıya takılma diyenler için. direk olayı anlatıp gibtim ya da gibemedim amk. desem daha mı güzel olucak işin sırrı betimlemelerde saklı. ben bi daha yaşıyorum bu anları.
    gece vardiyasına geçtik. 2 gün ayşe yoktu ortalıkta. zaten saat 3 4 belki 5 e kadar sürüyor bazen orda uyumak zorunda kalıyoruz bitmiyor işler. muhabbet sohbetle çabuk geçiyor neyse ki.
    3. gece bi baktım ayşe de gececi. allah dedim fırsat bu fırsat. çünkü genelde recep sabahları gelir akşamları hiç olmaz. gene iş başındayız zaten 11 de avm kapanıyor. avm yi kapattık eşyaları toparlıyoruz. ben hallederim dedim aybarsa toplananları zütürme işi bana düşüyor. tam arabayı depoya dondurucu tarafına zütürürken kafam eğikti bi kaldırdım kafayı o siyah dar pantolonunun içinde tokat atılmasını bekleyen züt. ulan dedim hızlandım zaten gacır gucur ses çıkarıyo araba duydu beni aa sen de mi gececisin falan yaptı aynen dedim. yan taraftaki malzemeler ekmeklerin olduğu yere geçtik koydum kıçımı direk kasanın üzerine. o da yanımda salak salak sallanıyor. çok sıkıldım dedim. ben deeeğğğ yaptı. işler daha sürüsüyle bizi bekliyor muhabbeti yaparken elini bacağıma attı. bana tutunarak anlatıyor bişeyler ama hatırlamıyorum o an parmaklarının oynadığı her cm kareyi hissetmeye odaklanmışım. sonra konu birden bire boynun çok güzel demesiyle değişti. (neresi güzel onu da anlamadım ya gerçi) sa-sağol yaptım. bu arada sağlakım yani gibim sola yatık. sol bacağıma dayandığından gibimin kalkmasıyla sola doğru uzandı benim malafat. 3 4 cm vardır eli ile arasında. nasıl farketmiyor ya da farkettimi demeye başladım içimden. kızardın.. dedi. kulaklarım yine kıpkırmızı olmuştu. dur geliyorum dedi deponun kapısını kapattı amk. aha dedim yannanı yedim yakalansak atılmak bi yana bi de dayak yerim dıbına koyim rezil olacam diyorum.
    ···
    1. 1.
      +15
      bi bastım 3 geldi facebookta ki anlıkçı huur çocukları gibisiniz
      ···
    2. 2.
      +33
      malafat sağlak solaklığa göre yatıyomuş amk bi yaşıma daha girdim
      ···
      1. 1.
        +10 -1
        ben sağlağım benimki sağa yatıyor bu adamın emaneti bozuk amk sağlaksan sağa yatar bence
        ···
      2. 2.
        +7
        yok amk sağlağım benimki de sola yatıyo senin gibinde bi terslik var
        ···
      3. 3.
        +3
        Ben de saglagim benimki de sola yatiyo vay amk resmen aydinlandim
        ···
      4. 4.
        0
        aydınlandım
        ···
      5. diğerleri 2
    3. 3.
      0
      betimleme yapıyorum. amk betimleme öylemi yapılır. betimleme dediğinde gözünün önünde canlanır. ordaymış gibi hissedersin. sen orda 2 tane ekmek vardı. kola aldım. sos vardı. diyon. betimleme öyle yapılmaz sen arada güzel detay vermişsin ama yazdıkları gibi 4 cümlenin 3ü boş saçmalık. zaten çoğu kolpa. ama ben belki düzelirsin diye okuyorum. bu arada sağlakım yani malafat sola yatık ne amk? okuduğum kadarıyla çoğu yorumlarda malafat sağda duruyo lavukların. zütünden element uydurma.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster