1. 1.
    +65 -27
    olm bu referanduma evet demek askeriyeyi ortadan kaldırmak demek. adam darbe ayağına tüm askeriyeyi toplatacak.. peki şunu düşünün: şeriatın önündeki tek engel ney ? askeriye.. askeriye ortadan kalkınca adam paşalar gibi şeriatı getirecek.. ondan sonra nolacak ? tüm solcular, paşalar (genel kurmay başkanı başta olmak üzere), tayyibe iman etmeyenler teker teker dar ağacına asılacak ya da recmedilecek.. daha bağıra bağıra evet diyin dıbına koduklarım (hayırcılara laf yok)

    ha bi de şu var: biz ne kadar hayır desek de o sandıklardan evet oyu çıkacak.. gibe gibe çıkartıyo adam.. elektrikler falan kesilecek sonra bi bakacaksın hoooop evet oyu %63..

    kuyruk açısı çekenlere özel edit: hepinizin dıbına koyim. adam burada bana gelmiş rte'yi savunuyo ya. şeriat mümkün değil diyo.. yok sorular çalındı diye mit'i harekete geçirdi diyo.. bayram değil seyran değil eniştemiz bizi niye öpüyo lan hiç düşündünüz mü ? seçim arefesinde tabi böyle işler yapacak ki sizin gibi sap beyinliler kansın diye. ha kömür vermiş ha mit'i harekete geçirmiş. aynı şey size...

    tahminimce sonuç şu olacak: soruların çalındığını rte duyuracak. her işe o koşturmuş olacak. falan filan. yani önce gibecek sonra sevecek. önce sizden 1 seneyi gibe gibe alacak sonra da "aaa bakın soruları çaldırmışız. hemen de bulduk" diyecek.. sonra da rte gözümüzde bi halk kahramanı olacak. 1-2 sene daha okşayacak bizi. 3. sene 7 ceddimizi gibecek. bizim koyunlar da kansın hala o kansızın oyunlarına.
    ···
   tümünü göster