/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +5
    Herkesin derdi kız arkadaş amk..

    Bugün ki başıma gelen hadiselerden bahsetmek istiyorum daha doğrusu anlatcak başka kimsem yok.

    Babamın telefon numarasını engellediğim için arayamadı tabi arkadaşım mesaj attı babanı bi arıycakmışsın diye ben biliyorum ki bi sorun var yoksa bana ulaşmak istemezler zaten.

    Daha önceki olayları da kısaca anlatayım ki bu durum daha iyi anlaşılabilsin: 2014 yazında 4-5 kez evden kovuldum ama biyere gitmedim yinede. Kovulma sebebim de eve para vermediğim için. Neden vermiyorsun diyenler olcaktır elbet. Eve para verdiğim dönemler de oldu o zaman da akşam eve geldiğimde kimseyi bulamıyordum ya aşağıya bişeyler yemeye sahilde dolaşmaya dondurma keyfi yapmaya filan gitmiş oluyorlardı bende cebimde 3 kuruşla geçinmeye çalışıyordum. Neyse son seferinde evdekiler kavga ediyordu bende dayanamadım başladım bağırıp çağırmaya hayatımda kimseye etmediğim küfürler etmeye sonra 1-2 eşyamı alıp çıktım evden. Başka bi şehirden bi arkadaşım kalacak yeri olan bi iş ayarladı sağolsun konaklama elektrik su filan ödemiyoruz rahat yani. Bi yandan da açıktan okuyorum ilerde üniversite olayı filan düşündüğüm için birikim yapıyorum. Bu kısım önemli kenarda ne zaman para tutsam eninde sonunda evdekilere verdim şimdiye kadar yani illaki beynimi yakacak kadar büyük bi sorun çıkar evde ve sebebi de genelde para olur bende hayattan daha fazla soğumadan cıkarıp tum paramı atarım önlerine yeterki susun artık diyerek. Fakat yine böyle olacağı için bu sefer birikmişim le araba aldım.

    Gelelim bugün ki olaya; babam sırf keyif için birinden araba almış parasını 6 ay sonra vericem diye çok sıkı arkadaşlar tabi adam da olur demiş. Bizimki arabayı sattı geçenlerde fakat ordan gelen paraya icra el koydu böylece 25 bin kadar açıkta kaldı bi süredir sürekli tartışıyorlarmış zaten gecenlerde de silah cekmişler birbirlerine ama tüm bunlar olurken ben aileden uzak duruyorum tabi zaten aile filan da değil bunlar.

    Arkadaştan haber gelince aradım mecburen canımın sıkılacağını bile bile daha açar açmaz napıyosum baba dedim çok kötüyüm dedi heh tamamdır başlıyoruz...

    Kavga ettik ayırdılar şimdi halanlara geldim istanbula filan onlarında borcu varmış kredi çekemediler sen çek. Bende olmaz benımde borcum var diye salladım hemen arkasından da arabayı sattın mı dedi. Allahtan arabayı satamadım ortalık baya sakin o konuda satsaymışım tüm param gittiydi bu akşam..

    Sonuç olarak benim derdim de bu ve buraya yazcak kadar da yanlızım amk dalga geçen olursa buyursun sorun yok başıma gelenlerden daha aşağılayıcı bişeye denk gelmedim zaten
    ···
   tümünü göster