/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +1
    Videoyu internette tam olarak izledin mi? Operasyonun öncesinde, yani evin kapısı çalınmadan önce kızın abisi arkadaşıyla içki sofrasında yakalanıyor.

    Gayet nazikçe evin kapısı çalınıyor. Hatta gerginlik olmasın diye ev halkının isteklerine uyuluyor.

    Sorarım sana: oraya kötü amaçla giden bir polis grubunun böyle davranma ihtimali var mıdır? Madem öldürecek kamerayla çekim yaptırtır mı?

    Kız öldükten sonra polis tetiği kızın abisinin çektiğini söyleyerek "sarhoş yaptı" diyor.

    Pöh ekipleri profesyonel eğitim almış bir ekiptir. Orada tam olarak neler oldu bilinmez ancak polis haksızsa fazla iyi niyet gösterdiği için haksızdır. istese evin kapısını kırar, eve ayakkabıyla girer ve herkesi kelepçeleyip evi dağıta dağıta arar. Eğer böyle olmuş olsaydı bu kadar yaygara da oluşmayacaktı.

    Şöyle de bir dipnot vereyim: kızın annesi polise galoş giyin dedikleri için kızının vurulduğunu söylüyordu. Ne kadar yalancı ve iki yüzlü olduğunu sen anla.
    Kızın babası da 1996 senesinde otobüs kundaklamaktan 1 sene hapis yatıyor. 2010 yılında ise tekrar ceza alıyor (sebebini unuttum.)
    Ayrı olarak kızın abisi ve annesi de gözaltına alınıyor farklı bir sebepten dolayı farklı bir tarihte.
    istersen neden göz altına alınmışlar tek tek yazabilirim.

    Polis ben sana ne dedim sıkıyor işte gibisinden yorum atma bence çünkü birini cinayetle suçluyorsun ve bunu kestirip atarak söylüyorsun.

    Kızın terörist olduğu için ölümüne üzülüp üzülmediğime deginmiyorum bile. Yorumuma duygularımı katmak istemedim
    ···
   tümünü göster