/i/Devlet

  1. 1.
    +107 -19
    bana bakın babası belirsiz huur çocukları. Geberen dhkp-c örgüt üyelerinin arkasından "yhaa onlar shuçsuztuu :( :( :(" diye ağlayan huur çocukları varsa cigerini giberim artık yeter. Nedir lan bu huur çocukluğu?

    Her terorist öldüğünde ne lan bu halk katlediliyor muhabbeti!

    siz kimin dölüsünüz? siz nasıl bir huur çocuğusunuz?

    asker ölür halay çekersiniz. 3-5 huur çocuğu ellerinde silahlarla sokağa çıkar zütünüz tavan yapar. sağda solda eylem yaparsınız. biriniz başına gaz bombası isabet edince "ekmek almaya gidiyordum, sokaktan geçiyordum, masum sivili öldürdüler" yada "ama o daha çocuk" diye analarının amlarını yırtarlar. ben 24 yaşındayım daha ne bir tane polis biber gazı sıktı ne yan gözle baktı. ne zamanda polis asker görsem kendimi güvende hissederim. eğer polis asker sizin ananızı gibiyorsa ananızın dıbına gaz bombası kapsülü kaçıyorsa tek nedeni huur çocuğu olmanızdır. bundan sonra ölen dhkp-c pkk yanlısı huur çocuklarının arkasından masum insanları polis öldürüyor masum sivillere asker ateş açtı diye olursa anasını giberim.

    siz hümanist filan değilsiniz huur çocukları. eğer bir hümanist varsa şu yukarıdaki resimde gördüğünüz ADAMdır. belkide daha 2 saat önce teroristlerle çatışdıktan sonra gelip o soğukta üsüyen çocuğun ellerini nefesiyle ısıtmaya çalışıyor gördünüz mü?

    Özet: Artık kendinize gelin! ya vatan sevdalısı bir Türksünüzdür. yada ülkeyi bölmeye çalışan bir huur çocuğu. bundan sonra teroristler ölünce polis sivil vatandası vurdu diye başlık açanlarıda o başlığa şuku vereninde anasını giberim.

    Edit: eksileyin babasızlar eksileyin. Allah şahit olsun zamanı geldiği zaman kendi kanınızda boğulacaksınız. Elbet bu millet gerçekleri görüp birgün ayağa kalkacak.
    ···
   tümünü göster