/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2
    Yaklaşık sempatizanlarla 30 bin kişile birlikte dünyada .tr domainlere saldırı yapılıyor, bir hatırlatma peki neden? Anonymous; “Türkiye petrol alarak ve savaşçıları tedavi ederek IŞiD’i destekliyor. Türkiye lideri Erdoğan’ın IŞiD’e daha fazla yardım etmesini kabul etmeyeceğiz. Türk hükümetine sesleniyoruz, IŞiD’i desteklemekten vazgeçmezseniz internetinize ve bankalarınıza saldırmaya devam edeceğiz ve hükümet sitelerinizi çökerteceğiz. Havalaanlarınızı, askeri kurumlarınızı ve özel kurumlarla devlet organlarınızı hedef alacağız. Banka altyapınızı yok edeceğiz. Bu deliliğe son verin. Kaderiniz elinizde”.
    Sonuç'a gelelim.
    Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na ait sistem çöktü. Ulaştırma Bakanlığı'nın internet sitesine girilemiyor, santrallerine ise ulaşılamıyor. Noter Bilgi Sistemi'nde de arıza meydana geldi.
    Türkiye'de binlerce noterin işlemlerini yürüttüğü Noter Bilgi Sistemi'nde arıza meydana geldi. Saat 11:00'den beri noterlerde işlem yapılamıyor.
    ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar, dünya üzerinde yaşanmış en yoğun saldırılardan birinin, 14 Aralık'ta gerçekleştiğini bellirti.
    ···
   tümünü göster