/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +5 -1
    Yine süpürge misali emiklemeye başladım. O sırada mahalleden abilerimin aktardığı tecrübelerle yanıma aldığım lolipopu çıkardım. Noniklerin pek tadı tuzu yok amk. Hafif yedim şekerden bunun noniklere sürdüm kız çıldırdı amk( isteyenlere tafsıyem beyler lolipop vazgeçilmezim limonlusu favorim.)
    Kız kasım kasım kasılırken benbunun eteğinde düğmeleri açtım. Kızın eli ayağı durmuyo bu sıralar amk heryerimi çizdi fışkı. Tam o sırada bi tokat attım buda reyizin birinin tafsiyesiydi. Kız iyice fena oldu ama sakınleşti biraz zaten nefes alamıyo amk can verecek gibi ses geliyor kızdan hafif korktum ama asıl korktuğum kasıklarımdaki ağrıydı daha fazla dayanabilirmiydim bilmiyorum. Neyse bunun eteği çıkardım. Artık dayancak takatiim de yok taytıda ındırdım. Kızında gözler kaymış zaten balici gibi olmuş amk huuru. Gözüme iyice bi çirkin göründü o an ayağa kalkıp sol elle yapıştırasım geldi. Dedim bu kadar zahmet boşa mı ?
    Çıkardım grandüs malafatüsü taktım şapkasını …
    ···
    1. 1.
      +11
      sütyen "kelepçesini" otuz saate açan adam, o lolipopu nasıl iki saniyede açtı lan?
      ···
    2. 2.
      +7
      Ondan sonra bi baktım kız troll çıktı ve bana sokmaya başladı nedense bende çok zevk alıyordum 5 dkka oyle devam etti onan sonra insaat iscileri gelip bizi gibtiler buda böyle bi animdir
      ···
    3. 3.
      0
      ben böyle sütyen görmedim amk iki ters bi düz örmüş resmen
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster