/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +92 -17
    Özet mözet yok sayın dıbınakoduklarım

    Sene 2005 şimdi anlatacaklarımı gözünüzde canlandırarak okuyun.

    Ozamanlar 5. Sınıf falandım sanırım, mavi önlüğüm üstümde. Sırtımda yarım basketbol topu deseni olan çanta var belki hatırlayan olur o çantayı.

    Neyse çıktım okuldan cebimde 500bin var internet cafeye gidicem ama aklımda yüzyılın hacker'lığını yapmak var. Bana göre küçük ama semtim veletleri için büyük bi adım olacaktı. Çantamın içine basketbol toplu kısıma yığmışım cd leri. Rahmetli Köksal abi vardı cafe sahibi çok iyi adamdı ilik gibide kızı vardı ( konu boşalmaya gitmesin diye detaya girmicem ( ahhh Hatice ah) ).

    Köksal abi dedim beşyüz binlik açsana. işte açtı bu yıldızlı oyunlar klasörüne girdim ve evet işte orda.. Fifa 2005 beyler oyun hatçeden bile daha güzel daha anlaşılır. Grafikler sanki gerçeklik yansıması. Henry senden benden yakışıklı o derece.

    Dedim dıbınakoymaya geldik. Taktım cd leri tek tek oyunu kopyalıyorum. Kiiii ben öyle sanıyomuşum beyler buraya dikkat..

    Bu zeki kardeşiniz oyun dosyalarını değilde sadece oyunun simgesini cd lere kopyaladı. Tabi ben garibim olaydan habersiz daha sürem bitmeden kalkıp
    -kalanını yarın oynarım. Diyerek kaltım. Tamam elimde oyunlar var ama kontrol edicek bilgisayar yok bende. Maksadım satmak tabi.

    Hemen ertesi gün okulda tanesini 5 liradan sattım 20 lira para yaptı beyler sene 2005 diyorum 20 lira diyorum 5.sınıf talebesi diyorum.

    Çok uzun oldu dıbınakoyim ama yazmaya devam edicem.

    Gittim o paraya deliler gibi aburcubur aldım. Paramda kaldı onuda idareli harcıcaktım.

    Neyse tek part yazıyorum prim yapmak gibi olmasın zaten 2. Defa yazmakla uğraşamam.

    Araya haftasonu girdi telefonum yok bişeyim yok ev desen okula dolmuş mesafesinde hiçbiri gelemez. Neden böyle diyorum çünkü Canım sınıf arkadaşlarım oyunu kuramayınca kazıkladıklarını düşünmüşler. Ne alakaysa :D

    Uzun lafın kısası pazartesi andımızın hemen arkasından sınıfların dağılmasını bile beklemeden ( yani okulun ortasında ) beni çok temiz dövdüler. Parmağım çatlamıştı, aynı hafta müdür sınıfımı değiştirdi.

    Yazar burda nutuk atıyor

    Siz siz olun oyunu simgesinden değil dosyalarından kopyalayın

    Yazar nutuk attı.
    ···
   tümünü göster