/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +1
    Suçlu olduğun kısımları söyleyim, bir vicdan azabı çek, ondan sonra suçsuz olduğun kısımları söyleyim azıcık rahatla.

    1. Sen hile yaptın. Dilara senin dengin bir kız değildi. Sen aslan iken gidip bir kediye saldırdın. Kadınlar hakkında bildiğin ( doğru ama sinsi) kozları onun üzerinde kullandın. Yanlış kıza sataşmışsın. Bence bunun sebebi biraz oyun oynamayı sevdiğinden. O kızın yerinde çok daha katı bir kadın olsaydı eminim sonu böyle bitmezdi. Kadın tarafı yerine sen kafayı yerdin.

    2. Eğer bir ilişki başlatacaksan, iş yerinden seçme arkadaş. Kariyerine olabildiğince uzak tut böyle şeyleri. Bunu herkes bilir, yoksa olan olur.

    3. Evli bir kadına yanaşmak düpe düz yavşaklıktır. Bunu herkes bilir. Senden sonra eşiyle sevişmesi gayet normal. Eşi sonuçta mk. Ne bekliyordun. Onların evliliğini belkide sen bitirmedin ama bir katkın oldu tabiki. Dilara en başında boşanmamış çünkü gidecek birisi yoktu. Kadınlae ilgiye muhtaçtır. Eşi olmadan bir takım bunalıma girebilirdi. Sen ona bir çıkış noktası sunmuşsun varlığın ile. En başında sen olmasan belki boşanacaklardı ise de daha sonra olurdu bu.

    Rahatlayacağın noktalar:

    1. Kız hala liseli havasındaymış. Olgun bir ilişkinin nasıl olduğunu henüz öğrenememiş. O kısımda senin bir suçun yok. Kız çok kıskançmış ve bu kıskançlık seviyesi sana olan güvenini etkilemiş. O yüzden fotoğraflarla filan kanıtlamaya çalışmışsın.

    Bu kadar.

    Suçlusun mk.

    Şimdi gibtir git.

    Bana katılanlar buraya yorumlasın, iyice vicdan azabı çeksin bu.
    ···
    1. 1.
      0
      Malesef kardeşim. Ben kimseyi mutsuz olacağı insanlarla evlendirmedim. Evlilik değil, mutluluk kutsaldır.
      ···
    2. 2.
      -1
      Ne yaptim lan ben develer kardeş benim yorumlarada yanit ver
      ···
   tümünü göster