/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    Bi gün arkadaş ortamında otururken hadi bizde film izleyelim diye davet ettim herkesi kızlı erkekli. 4 kız 3 erkek olmak üzere bizim öğrenci evine gidecektik. Neyse kararlaştırdık işte şu gün akşam bize gelin beraber yemek yapalım falan diye.

    Bunlar akşam geldi beyler yemeğimizi yaptık yedik bir güzel sohbet koyu falan saat oldu 11. Hala kalkmadı kızlar zaten erkeklerle kararlaştırmıştık bizde kalacaklar diye. Neyse hatunlardan biri sizde kalalım dedi. Diğerleri de çok iyi falan olur dedi amk. Ben de istemiyorum normalde erkeklerle biz gece dışarı çıkacaktık ama yok da diyemedim nezaketen. Neyse icimden de diyorum tamam dıbına koduklarım siz kaşındınız.

    Açtım bunlara yataklarını geçtim kendi odama kara kara düşünüyorum. Uyku tutmadı amk erkekler de bana küfür ediyor senin nezaketini gibeyim diye falan. Neyse onlar da umudu kesip yataklarına geçti. Ben de yatakta bir sağa bir sola debeleniyorum aradan 2 saate yakın bir saat geçti. Gece 1 suları falan. Benim tuvaletim geldi dıbına koyim o sırada da aklıma bi fikir geldi şimşekler çaktı resmen. Gittim bi poşet aldım güzelce içine sıçtım sulu sulu. Sonra ağzını bağlayıp10ll 10dk falan bekledim. O sırada kızların odasına gidip stalkladım uyumuslar mı diye ki hepsi horluyordu.

    Girdim içeri posetin ağzını açtım sonra çıktım dışarı 15 dk bekledim. Sonra içeri girdim ve oda iflah olmaz şekilde kokuyordu amk. Hemen posedi aldım çıktım dışarı yok ettim ortalıktan. Sonra da beyleri uyandırdım bana destek verin bu gece dışarı çıkıyoruz dedim. Noldu amina koyim diye ilk başta terslediler de sesime gelin deyince beklemeye başladılar.

    Neyse odada bir eşyayı unutmuş gibi girdim içeri ki zaten çantam vardı içeride. Sonra da sanki yeni duymuş gibi kokuyu bağırarak offf allahım odam ne hale gelmiş diye bağırdım. Eee haliyle kızlar sese uyandı. Erkekler de ne oluyor diye koştu. Koku leş beyler leş sanki ölü yiyip sıçmışım amk. Beyler ve ben allaamm bu nee diye bağırıyoruz. Kizlar kokuyu alınca anladılar ki onların fosur fosur osurarak yattığını ima ediyoruz. Tabi koku da bildiğin ölüm. Utanclarindan yerin dibine girdiler hepsi birbirini suçlamaya başladılar. Beyler de olayı anladı tabi daha bir üstüne gittik kızların. iyice kizarip bozardilar ağlayacak hale geldiler amk. Eee yapılacak tek şey eşyaları toplayıp gitmekti.

    Onlar evlerine gittiler bizler de giyindik hazırlandık dışarı çıktık saat 2 sularından sabaha kadar da takıldık. Hem bize eğlence çıktı hem de istediğimizi gerçekleştirdik:D

    Bu da böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster