/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 126.
    +6
    son part beyler okuduğunuz için sağolun...

    bubuş, final haftasınca kestanemi çizgme girişimde bulunmamıştı. dayımı çağırma fikrim işe yaramıştı anlaşılan. son gün finalimden çıktım. eve geldim. dayım ' nasıldı oğlum, iyi geçti mi?' diye sordu. '90 falan bekliorum dayı ama bundan BB bile alsam, gibtir olup gidebilirim bu şehirden.' dedim. zütüm kalkmış bi vaziyette. 'iyiiyi, kurtadın kestaneyi.' diyip güldü. bu arada bubuş bizi duymuş. koşarcasına odaya geldi. 'okumayazma nedemek oluyo bu? s,kt,r olup gidicem bu şehirden falan. ay 1 yıldır dostuz benden ne saklıyorsun söylermisin? dedi. baya bozulmuştu. (1 yıllık dostluğumuz falan diyo, insan dostum dediği adamın zütüne göz koyarmı lan yavşak) anlattım. 'başıma gelen olaylardan dolayı, aslında ilk dönem okulu bırakmayı bile düşündüğümü ancak sonra herşey iyileşince yıl sonuna bırakmayı tercih ettiğimi' söyledim. sanki 'ananı ben gibtim ve gibmeye çalıştığın bu züt babanın yani benim zütüm' demişim gibi baktı yüzüme. gözlerinden iki damla yaş döküldü, birden bana sarıldı. 'ama ben sana çok alıştım tatlım ya. şimdi yeni birini bulucam, ona alışcam, şu bu ... ay nasıl olur ya. benden niye sakladın bunu.' diyip ağlayarak odasına gitti. (saklamasaydıkta zütümüzümü gibeydin a gavat). dayım 'kız çok üzüldü ayol.' diyip kahkaha patlattı. beni de güldürdü yavşak. akşam bubuş pek durağandı, bu hayra alamet değildi ama yarın gideceğim için pek giblememiştim. masayı toplamaya başladık. dayım sandalyeden kalkarken 'ah' dedi. belini tutarak. kaç gündür koltukta yatıyodu adam benim yüzümden. bubuş mutfaktayken. dayıma 'belin kötü oldu dayı. sen bugün benim yatakta yat. ama bubuşa belli etme aman' dedim. zorda olsa kabul etti. saat 12 gibi bubuş odasına çekildi. bizde yola çıkıcaz diye yatalım bari dedik. koltukta cidden çok rahatsızmış amk. adamın belini değil omuriliğini giber 3-4 gün daha uyusa. ama ben mutluydum kurtuluyoodum. çivili tahtada bile uyurdum. zaten hemen uykuya daldım. saat 4 civarı bubuşun ' ah evet bebeğim. evet birazdan o daracık zütünü dölliycem evet' seslerine karşılık' düşmana taarruza geçen yeni çeri gibi 'Allahu Ekber' nidalarıyla uyandım. nefes nefese Allahu ekber diyerek etrafa bakıyorum. göütümü başımı kontrol ediyorum. herşey yerinde, bubuş etrafta yok ama ses hala geliyo. hemde benim odamdan. evet bubuun sessizliğinin sebebi buymuş. akşam plan yapmış benim kestaneyi çizmeden, beni burdan göndermemeye yemin etmiş. ama dayım benim için zütünü feda etmiş. aslında ben öyle sanıyodum. benim dayımda gaymiş. yengem denen huur artık nasıl bi pislikse adamı kadınlardan soğutmuş. artık dıbınımı yıkamıyo, bıyığınımı almıyo. bilmem dayım pekekent tayfayla ava çıkınca am değil sosis avlarmış. bubuşuda duyunca yeni bir sosis hevesine yenik düşmüş. olaylar böyle işte. ben istanbul üniversitesine yatay geçiş yapıp o huur şehirden kaçtım. dayımsa hala bubuşla çakışmaya devam ediyo. hatta 'yengeni boşayıp bunumu alsam lan' diye öpüşmeleri sırasında çektikleri bi fotoyu atmış.

    edit: sonradan dayımla konuştum evli adamsın. 2 çocuğun var nasıl böyle oldun dedim bunları anlattı. yengemin pisliği, nede olsa evlendim amk isterse boşasın nafakamı alırım gibi takılması yüzünden, bide 18 ine kadar pısırık, çekingen, hiç kızlarla konuşmamış biri olmasından dolayı, tüm karılar böyle demek diye düşünüp. karılardan soğuyo. sonra pekekent tayfa bunu am gibcez diye gib gibi bi köy meyhanesine zütürüyo. ordaki karılarda devlet kerhanesinde ki milf tayfa gibi olunca adam iyice tiksiniyo kadınlardan. dışarı çıkıyo bi travesti gelip buna yavşıyo. o günden sonra dayım pekekent tayfayla gidiyom ayağına tek takılıp istanbulda, ankarada gay barlarda kestane çizmeye başlıyo. gay olmasının sebebi kadınların pis gaylerin metrociksüel takılan, giyimine kuşdıbına, temizliğine bakımına özen gösteren insanlar olduğunu düşünmesi yüzündenmiş. bigün biri buna 'hep sen çiziyon bide biz çizelim kesatneni'diyip teklif edince oda başlıyo çift taraflı çalışmaya. hatta bana söylediği,' zenciden tatara, çinliden araba, hepsnin tadına baktım, hiç biride o domuz gibi değildi.' lafı gerçekmiş ama kadınlar için değil erkekler için demiş bunu. zaten kuzenlerde ilk gecenin kazası oluyo.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Kardeşim baştan beri takip ediyorum cidden dayında yumuşamışmıla yanlış anlama ama sonu saçma geldi gibi oldu sanki cidden öylemiymiş dayı
      ···
      1. 1.
        0
        ozaman hikayenin açığını kapatacak sendeki soru işaretini giderecek bi edit yapayım.
        ···
      2. 2.
        0
        yap pampa bekliyorum laa
        ···
      3. 3.
        +1
        Vahh garibim insanmış Kanka dikkat et sanada helallenmesin
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster