/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +12
    Alarm ötmeye başladı tabikide uykumu hiç alamadım, ceplerimi yokladım sigarayı ağzıma koyarken karnımdan yakarırcasına guruldama sesi geldi en son ne zaman yemek yediğimi düşündüm sanırım devriye sırasında birkaç şey atıştırmıştım ancak yediğim dayaktan sonra arabaya dönerken kusmuştum. Cebimden haplardan bir tane daha çıkardım 2 tane kalmıştı stoğumu tazelemek gerekti en kısa zamanda.

    Büronun yolunu tuttum girişte selamlaşıp birkaç kelime laf ettikten sonra amirin odasına doğru çıktım. Beni gördüğüne sevindi çay veya kahve teklif etti reddettim cebimden sigara çıkardım bana yasak yazan tabelayı işaret etti sonra kendi cebinden bir camel çıkarıp yaktı sonrada benim sigaramı. Odaya ekibime kattığı elemanları çağırdı birisi 180-190 boyları arasında yakışıklı biriydi ancak biraz yaşlı olduğu belliydi bundan önce narkotikte çalışıyormuş alanında başarılı imiş kendi istediği ile cinayet bürosuna geçmiş bir diğeri ise 170-180 boy arası tıknaz biriydi görünüşü sertti sanki karne almaya giden çocuklar gibi giyinmiş ti, sonradan hikayesini öğrendim ki askerliğini keskin nişancı olarak yapmış dövüş ve silah konusunda oldukça yetenekli birisi sahada iş görürdü benim için.Son eleman 25 yaşlarında bir bayandı işe yeni başlamış gibi duruyordu hafif kırmızımsı küt omuzuna kadar saçları vardı üstüne siyah deri ceket altında deri tarzı pantolonu ve beyaz t-shirt ü ile bunca testosteron kokusu arasına östorojen katmıştı, hafif kalkık burnu biraz sert bir yüzü vardı ancak ortaya belirsiz bir çekicilik kalıyordu.

    Amir ile beraber toplu olarak kısa bir konuşmadan sonra biz dışarı çıktık hepsi ağzımdan çıkacak görevleri bekliyordu tek tek görevlendirdim. Uzun boylu yakışıklı olanın adı Cemildi narkotikte çalıştığı için mutlaka alt tabaka tanıdıkları vardı olay yerine yakın ufak çaplı soruşturma yapmasını istedim hemen ayrıldı, tıknaz olan ise bir yandan beni yiyecek gibi bakarken diğer yandan giysileri ile sünepeleri andırıyor du adı Namık tı yoldaki tüm kamera veya herhangi bir görüntü elde eden tüm cihazları incelemesini istedim oda hemen fırladı. Geriye ise her yerinden östorojen akan Bengi kaldı ismi gibi bakışları hep bir sonsuzluk ifade ediyor, insana kendini boşlukta hissettiriyordu, ona masa başı görevi verdim son 30 yıl aralığında bu bölgede olan cinayetleri araştırmasını istedim oda gözleriyle onayladı ve işe koyuldu.

    Bende yola koyuldum başlamadan önce sigara ve anfetamin almam gerekti..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster