/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +6
    Hız kesmeden gittim ama sanki karnım durmamı söyler gibi inledi, en son ne zaman yemek yediğimi düşündüm giderken bir benzincidem birkaç hazır içi kremalı ekmek aldım çok doyurucu değil ama en azından akşama kadar iştahımı keserdi, üstüne bir sigara yaktım paket neredeyse bitecekti arabaya binmeden dönüp bir paket sigara aldım.

    O sırada telefonum çaldı arayan Cemildi rahip hakkında birkaç bilgi vermeye başladı adam buraya tatil için gelirmiş (tabi sözde), düşünüldüğü kadar temiz olmayan birisi halka, yardımsever rahip imajı çizmiş ancak avrupada genç kızlara tacizden birkaç soruşturması olmuş sonradan bu soruşturmalar düşmüş, az çok rahibimizin niye bu kızı seçtiğini anladık genç kızlardan hoşlanıyordu daha kötüsü çocuklardan...

    O sırada kızına araştırdığını söyleyen cemil taner diye bir tro ya ulaştığını söyledi gidip konuşup konuşmadığını sordum, konuşmaya gittiğini söyleyince adresi tekrar edip doğruladım nereden bulduğumu fazla sormadı üstlemedi orada 1 saate buluşmaya anlaşıp kapadık. Aslında Cemilin gelmesi işime gelmişti çünkü fazladan kol kuvveti daha çok işime yaşayabilirdi.
    ···
   tümünü göster