1. 326.
    +4 -1
    Ulan bunu sonunda milyonlara ifşa ediyorum. Bu olay benim için hala pgibolojik bir sorun olmuştur. Burun deliğim bir hayli büyüdü hatta sırf bu yüzden. Biraz uzun yazacağım idare edin.

    90lılar bilir bizim zamanımızda ki ilk okullar çok kırık döküktü özellikle tuvaletler falan camlar hep kırık hatta cam bile olmazdı amk. Bizim yoktu en azından izmir Buca da okumama rağmen. Neyse abi ben çok temiz bir adamım hep öyle oldum peçeteye sümkürmem ben asla gider burnumu yıkarım ve ellerimi ve yüzümü sürekli yıkarım. ilk okul 3. sınıftayım abi biraz hastaydım galiba neyse ben burnumu temizledim güzelce eminim temiz olduğundan sonra yüzümü yıkadım neyse çıktım dışarı oynamaya teneffüsteydik.

    Hani ilk okulda sınıfın en güzel kızı olur ya herkesin aşık olduğu işte ben de aşıktım o kıza yani öyle sanıyordum işte 9 yaşında bir velettim yani ne bekliyorsun ki. Abi baktım bu kız orada böyle o zamanda ayakkabılar çok ciks altı güzel kayıyor böyle dedim hava yapayım. Oraya doğru koşturarak gittim böyle tam kantinin başladığı yerde bir kaymaya başladım böyle 2-3 metre falan çok havalıydım. Tak diye kızın önünde de durdum böyle denk getirdim. Abi direk yüzyüze geldik sonra bana baktı güldü. Birden yüzü değişti bana Apomine alnındaki ney dedi?

    Elimi alnıma bir zütürdüm elime yapıştı koca bir parça sümük. Anasını gibeyim burnumu yıkadıktan sonra nasıl olduysa yüzümü de yıkamıştım oraya yapışmış alnımın sağ köşesine göremedim amk bende ayna da yok. Dünyam başıma yıkıldı.

    Sonra bu huur gitmiş yavşak arkadaşına anlatmış hani vardır ya bin böyle hafif yumuşak çocuklar bütün güzel kızların arkadaşı ama sadece arkadaşı onlar aramızda bir küçük laf dalaşı oldu bana

    sus sen sümüklü Apomine dedi ikinci defa dünyam başıma yıkıldı. Ulan utandım sıkıldım ama abi gibeyim anasını ancak tik olarak kaldı bu bende.
    9 yaşımdan beri yanımda selpak taşıyorum abicim burnumu yıkadıktan sonra selpak sokup iyiyce tertemiz yapıyorum bazen emin olamadığımda burnumu kanattığım bile oluyor. Burnumu temizleme sevdasından ciddi anlamda burun deliklerim büyüdü ve bunu bırakamıyorum yaşım şu anda 25 olmasına rağmen.
    Bu da böyle bir anımdır şu an ne yazdım bilmiyorum sadece gönder tuşuna basacağım.

    Özet: okumayanı gibsinler...
    ···
    1. 1.
      +1
      Üzülme koca burunlu panpa olur oyle vakalar benim de kücükken benzeri bisey geldi basima sonra bebelerin hepsini dovup aglayarak eve gitmistim teyzem teselli etmisti insanlik hali olur oyle seyler bos ver sen de dalga gec kendinle bisey diyemezler o zaman diye.O gunden sonra hakkaten de oyle yaptım boyle konularda 5 dk sonra kimsenin gibinde olmadi unuttu gitti amk
      ···
    2. 2.
      0
      Bunu insan okuyacak amina kodugumun
      ···
   tümünü göster