/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +15 -5
    Ulan dağların dünya'yı ayakta tuttuğunu düşünüyor insanlar hala ben daha da dinin zararlı birşey olduğunu söyleme gereği duymuyorum.

    Ulan aksine dağların bulunduğu bölgeler deprem bölgeleridir; kodumun cahili. Gelmiş burda o kelime şu kadsr sayıda bu kelime bu kadar sayıda diye saçmalıyor.
    ···
    1. 1.
      -4
      Dağların olduğu yerlerde illa ki deprem olmaz. Eski kıta çekirdeklerinde de dağlar var ama deprem eser miktarda, mesela iskandinavya. Peki dağlar deprem sarsıntılarını azaltır mı? Üstü boş masayı mı sallaması kolay, ağırlık koyduğun masayı sallaması mı?
      ···
    2. 2.
      +5 -1
      O dönemdeki insanlar da aynı senin zihniyetindeydiler; dağların yeryüzünde ağırlık olduğunu düşünüyorlardı. Fakat biz artık biliyoruz ki o dağlar zaten deprem bolgelerinde oluşur.

      Ve tanrı ateistleri 7. Yüzyıldaki zihniyetle kendilerine karşı koymaya çalışan müslümanlara doğruyu anlatmakla cezalandırdı...
      ···
    3. 3.
      +2 -1
      Tanrı cezalandırabiliyosa nasıl yok diyebiliyosunuz?
      ···
    4. 4.
      -1
      Kardeşim birazcık mizah duygusu lütfen
      ···
    5. 5.
      -1
      Hala ısrarla deprem bölgesinde oluşur diyorsun. Ben ne diyorum dağlar depremlere sebep değil, aksine deprem sarsıntısını azaltır. Anladın mı sen bu cümleri onu de önce
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster