/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +5 -2




    Daha önceki bir başlıkta belirttiğim gibi ODTÜ EE'de okuyorum ve durumu özetleyim: Odtü'de 2 kesim var:
    1) Canını dişine takıp başarılarıyla Türkiye'yi dünyada temsil eden hoca-öğrenci tayfasıdır. (ki namaz kılanların %90'ı bu tayfadandır)
    2) Hiç bi taka yaramayıp 1. tayfanın zeka ve başarısı üzerinden siyaset yapıp karışıklık çıkaran huur çocukları. (hususan şu radikal solcular ve pkkcılar)
    Allah'ın belası rektörlük ve disiplin kurulu da şu ikincileri okuldan sürmeyip destek oluyor. Bu okulda kendini okulun sahibi belleyen bir eşkiya sürüsü var ve kendilerine bir bahane arıyolardı. Mescidden çıkan (ki mesciddekilerin de nefret ettiği)iki-üç tane bin işide katıldı diye gelip mescidin önünde kavga çıkarıyolar. Okul yönetimi onlara karışmıyor ya. Ulan bunlar değilmiyidi her yıl onlarcası dağa çıkan PKK için eylem yapan.
    ÖZET: Bunlar istikbalde doğacak yeni ODTÜnün doğum sancılarıdır. Solcu, sağcı, dindar, ateist her kesimden oluşan biz birinci tayfanın bu iğrenç mahluklardan kurtulmamızın yorucu aşamalarıdır.
    EDIT:
    1- BASKET SAHASINDA NAMAZ OLAYI OÇ KOLLEKTIFLER MESCID ACILMASINA ENGEL OLDUGU ICIN PROTESTO AMACIYLA KILINDI.
    2- SOPALARLA MESCID BASMA OLAYI YALANDIR DIYENLER SONUNA KADAR YALANCIDIR
    3- OMT GURUBUNDA RADIKALLER VARDIR. FAKAT ONLAR MESCIDIN SUKUNETINE ZARAR VERMEDIKLERI SURECE KIMSE ONLARA KARISMAZ, GEREKSIZ YERE TARTISMAZ. OKULDAKI PKKCILARA KARISILMADIGI GIBI (KABUL EDIN ETMEYIN SUKUNET SAGLANDIGI SURECE OKUL FIKIR OZGURLUGUNUN OLDUGU YERDIR)


    ···
    1. 1.
      +1 -10
      Arkanıza almışsınız iktidarı yürüyorsunuz kardes boşuna kendinizi farklı kefeye koymayın.
      Kullandirtma kendini kardeşim
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      Lan yarak kafalı ergen giberim beynini. Aptal aptal nette "ozborco ogotomon omono koyom" deyip dolanacağına sen de adam akıllı çalışaydın kazanaydın biyerleri aslanım. Sistem şimdikinden daha iyi olsa ezberci değil de başka birşey olsa ben yine ona göre eşek gibi çalışır bölümümü kazanırdım.
      ···
    3. 3.
      +2 -1
      ulan gibtirgit benim asabımı bozma bişey yazma cahille laf dalaşına girme diye tutuyordum kendimi ama yeter amk ya sizin gibi dallamalar ne yaparsa her şey doğru ki yazından anlaşıldığı üzere hayatında çok doğru bi tak yapamamışınki boş boş çamur atma peşindesin biz bişey yapınca doğruyu söyleyince kindinizi killindirmiyin iktidir yilikiliği yipmiyin gibtir lan ordan
      ···
    4. 4.
      0
      Harbi amk benim ne işim var bu başlıkta
      ···
    5. 5.
      -1
      hadi hadi gibtirin *
      ···
    6. 6.
      -5
      "Kazanaydın biyerleri aslanım"
      O aslan senin belanı giber
      Kazansaydin ne pic hahahaha oğlum diyecek bir seyiniz yok gibko gibko yazilar gibtirin gidin lan :D
      ···
    7. 7.
      0
      Çamur atma diyor adam :D gördüğümü söylüyorum yarram camur atmıyorum. Çamur atmak nedir amk. Editten öncesi 10 cümlelik ozen gosterilmeyen bir yazıydi buna rağmen tutustunuz iki tarafta tutuştu anladiniz ne tak olduğunuzu cildiriyorsunuz amk haha
      ···
    8. 8.
      +2
      Herşeyi anladımd protesto amaçlı namaz kılmak nedir, namaz Allah ve kulu arasında ne kadar gizli yapılırsa o kadar makbul olan bir ibadettir, yani bi taraf dini sömürüyor öteki tarafın ne tak yedigi zaten belli degil kuru muhalefet
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster