/i/Asosyalizm

  1. 226.
    +3
    Bu entry mi Ona da acı çektirme hissi oluşursa..? diyen @sessizvedaaa ve Kendi kanından olsaydı peki? diyen @justbusiness panpalarıma giriyorum. Cevap verdim ama sonradan verdiğim için gözükmedi herhalde.

    Ona neden bir acı çektirme hissim oluşsun ki zaten bir çamura şekil verme imkanım olacak. Ama ona bunu öğretebilirim. Kendi çocuğum olursa kısmı bende karışık duygular uyandırıyor panpa. Yani böyle birşey olsaydı nasıl olurdu eşim benim gibi mi veya benimle aynı mı olurdu... Bu soruları cevapladığım gün kendi çocuğum olursa ne olacağı sorusunu da cevaplandırabilirim herhalde.
    ···
    1. 1.
      +1
      Bence kendi çocuğun olsaydı diğer insanlara davrandığın gibi davranmazdın ve yaşadığın şeyleri çocuğunun yaşamasını da asla istmezdin çünkü eğer benim çocuğum olsa benim yaşadığım şeyleri zerre kadar yaşamsına asla izin vermezdim asla!
      ···
    2. 2.
      +1
      En çok merak ettiğim konulardan bir tanesi de şu.. Diyelim ki gerçekten masum olan birine aşık oldun.. Senin tamamen zıttın.. Acaba ona da acı çektirmek ister misin..? Yoksa kendin gibi birini tercih edersin..
      ···
    3. 3.
      +2
      @justbusiness sen merhametli olurdun..
      ···
    4. 4.
      +2
      Çocuğumun insanların gerçek yüzlerini görmesine kesinlikle izin verirdim ve acıya onu teşvik ederdim. Gerçekten insanlar küçük yaşlarda bilinçli bir şekilde öğrenirse bunları, ayaklarının üzerinde daha iyi duracağını düşünüyorum.
      @sessizvedaaa panpa zaten bu zamana kadar beraber olduğum bayanlar benim gibi olmadıkları için artık beraber değiliz.
      ···
    5. 5.
      +1
      Seni hiç olumlu etkileyen olmadı mı aralarında..?
      ···
    6. 6.
      0
      Bu acıya teşvik etmek bilinçli olarak mı?
      ···
    7. 7.
      +1
      Tabi ki de bilinçli olarak panpa ve bu tabi ki kontrollü olacaktır.
      ···
    8. 8.
      +2
      Tam üstüne bastın, tabi ki gözü açılması için olabilir
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster