/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +504 -98
    Beyler benim canımdan sevdiğim anam teknolojiye uzaktır telefondan sadece arama yapabiliyor. Yanlış anlamayın ondan utanmıyorum utanmamda yani sıkıntı yok, o onun kusuru değil.

    Neyse bi gün misafirler geldi 3 4 tane yan binadan komşu. Aralarında 1 tanesi var hayriye teyze tam bir kaltak. Koca parasıyla hava atar başka bi gib yapamaz.Yok benim kocam şuraya tatile zütürdü bizi, yok şu hediyeyi aldı bana gibisinden övgüler yağdırır. Benim garip anamda gülümser başını sallar bişeycik diyemez.

    Gelelim olaya, bu hayriye kaltağını kocası aradı telefonu kulağına zütürmek yerine Başlıktaki gibi bisey taktı anamda o sırada çay getirmek için mutfağa gitmiş. Odaya elinde çaylar ile gelince hayriye telefonda eşine biseyler derken anam o kulağındaki şeyi görmemiş kendisine söyledi sanıp "nediyon kız" dedi. Hayriye ve ekibi bastı kahkahayı anam kizardi güldü utandı işte amk. Dedim içimden giricen odaya hepsinin ağzına malafatı vereceksin susturucaksın ama nafile.

    2.Sefer çay servisine çıkmadan anneme geç ben servis yaparım dedim ve çayların hepsine tükürdüm, sümkürdüm ne pislik varsa boşalttım ve servis ettim.Ben servis edince benlede dalga geçtiler kız oğlan misin diye ama çayları içerken ben ve gibim beraber gülümsüyorduk :D

    Not: Okuyun lan asosyal muallakler ananıza değer verin
    ···
   tümünü göster