/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +60
    Üşenmedim ve okudum.
    1. mideni gibem sanki 10 gündür aç amk. Kaç yerde "açım" dedin hatırlamıyorum artık.
    2. Al kızı işte ne güzel bulmuşun ter-temiz köylü kızı. illa amı, zütü yalanmış alıcam diyorsan söyle babaannene kıza da umut verme.

    Edit: buarada köyü güzel anlatmışın. Köyü özledim bin. Şuku
    ···
    1. 1.
      +12 -2
      1. cidden köy yemeğine açtım panpa
      2. enteresan bi şekilde içimden bi ses artık evlen baba ol diyor yaşlanmış hissediyorum amk kızıda beğenmedim değil hareketlenme oldu yani, köylü kızları çirkin derler birde, ağzı var dili yok şerefsizim ama farklıyız be panpa kız köyden çıkmamış hiç saf, masum bense zütün tekiyim, okul okudum, okumamış bunlar bize büyük engel hayır da diyemiyorum amk nedendir bilinmez ama çok utanıyorum
      ···
      1. 1.
        0
        Bak bakalım panpa ne demek istediyimi anlıyacak mısın?
        http://m.hurriyet.com.tr/...d=98345&rid=2369#!p=1
        ···
      2. 2.
        0
        güzellik sihirbazı değil, "sahtekârı" amk..
        ···
    2. 2.
      0
      senin amk ben illa evlendircen dime beni
      ···
    3. 3.
      +1
      Lan başıma geldi. Şimdi köpekler gibi pişmanım. Benim sevdiğim sade bir kızdı fakat sırf şivesi kulağımı tırmalıyordu değe bin bahane buldum. Okumamışlığını, satü farkı, konuşma tarzı, giyim tarzı falannfilan. Uzaktan akrabaydı. Yurt dışına gittim. 1 sene sonra başkasıyla evlendi, şehire yerleşmiş. Üzerinden 10 sene geçtikten sonra yine gördüm onu. 2 tane nur topu gibi evladı var (allah bağışlasın). O beğenmediğim köylü kızı türk filimlerindeki gibi değişime uğramış. Geyim-kuşam, konuşması tamamen değişmiş. Bir de üzerine daha da güzelleşmiş. Fakat o saflığını, o zerafeti hala yerinde. Çünki huurlarla aynı lisede okumadı, aynı ortamda sarhoş olup onun bunun evinde uyumadı.
      Yazdıklarımdan anlarsın çoçuk değilim, hatta büyük olasılıkla abin sayılırım. Eğer o dediğin köylü kızı seni itmediyse, azacık elektrik aldıysan evlen amk.
      Bak bana böyle nesihat eden olmadı.
      Bana daha gençsin elini sallasan 50-si, okumuş kız al dediler ama o kızla evlenmediğim için pişman oldum.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster