/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +6 -1
    kızdan numarasını istedim verdi. gittim üniversiteye. yakut çarşısı var orda bilen bilir kafeler falan var. oraya gel dedi. gittim. bi ortam var görmeniz lazım her yer karı kız kaynıyor. nerdesin yazdım. biri ayağa kalktı sen misin dedi evet dedim. teyzesinden almamış kulaklığı. bana yeni kulaklık almış. fena değildi o da. tamam ben gidiyorum teşekkürler gerek yoktu falan dedim. otur biraz konuşuruz dedi. ben dedim yok kalabalık burası sağol. gel yürüyelim o zaman dedi olur dedim. içimden noluyoruz dedim. çok konuşmuyorum ben utangacım biraz. beyler uzatmadan olanları özetleyeyim.
    kız zengin sayılır arabası falan var. konyaaltı sahiline gidelim mi orası sakin falan dedi. ben durumu anladım bu benden hoşlanmış başka açıklaması yok. facebooktan da arkadaşlık eklediği için her şeyime bakmış. sevgilim falan yok. ben o gün işim olduğu için gitmedik bir yere ama daha sonra 5-6 kere buluştuk. kendisi de söyledi hoşlandığını.
    beyler küfretmeyin ama kız bana güzel gelmediği için ben ısınamadım. çirkin de değildi ama ben aşık olmadım hani öyle diyim. benim tavırlarımdan olsa gerek ki kız mesaj atmamaya başladı. bir süre sonra baktım face den de silmiş.
    taa otostoptan buraya böyle şeyler yaşadım. ne olduysa onu yazdım beyler ilgisini çekmeyenler olabilir ben paylaştım sadece.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Güzel, kıçından hikaye sallayanlardan olmadığını görmek güzel.

      Ve "Beyler küfretmeyin ama ısınamadım" demişsin. Bunun için gelip sana küfredecek olan kişinin zaten hayattan umudu kalmamış, elini ayağını kadınlardan çekip asosyal binin tekine dönüşüp abazalığından duvarları tırmalayan vasıfsız bir bine dönüşmüştür.

      Beğenmeyebilirsin olm, bi kız geldi bana yazdı da hemen benim de ona yazılıp ondan hoşlanmam lazım gibi bir mantık mı var, nasıl insansınız olm siz nasıl erkeksiniz, hiç mi aklınız fikriniz öz düşünceniz yok sizin?

      Sen güzelini yapmışsın kardeşim, başkasıyla bulursun sevgiyi umarım. Aşkı değil sevgiyi...
      ···
   tümünü göster