/i/Tespit

  1. 26.
    +1
    lan amcık seni konusmayayım diyorum yeter artık. sizin şu yılbaşında kutlama yapan insanlarla ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum. ayrı bi tribe girmiş grup var neymiş ne farkı var neye kutluyorlar bilmem ne.

    kardeş bak biz dün 4 yakın arkadas aldık rakımızı kurduk masamızı açtık neşet babayı muhabbet ettik dertleştik. normal de yapamıyoruz o güne özeldi her yılbaşı yaparız bunu.

    anlatmak istediğim her özel şey yapanların amacı yılbaşı olmayabiliyor o gün gerçekten eglenmek için degil de güzel zaman gecirmek için bir bahaneleri oluyor. o fakir dediğin adam bimden kokteyl alıyor belki 8 yaşında bi çocugu var ve onu mutlu etmek istiyordu. yani gibtirtmeyin kafanızı bırakın insanlar istediği gibi yaşasın her gibime karılmayın bi bu ülkede herkes birbriini yönlendirme peşinde raat bırakın bi insanları.

    bizim 4 arkadas dertleşmemiz muhabbet etmemiz güzel sofra kurup içmemiz kimseye koymamalı. gönül ister ki herkes güzel masa kurabilirsin işin bu kısmı başka tabi.
    ···
    1. 1.
      0
      Niye bu olayı 6 şubatta yapmiyosunuz mesela aq toplanmaya bahane mi bulmak lazim sözleşin toplanin aq tutan mı var
      ···
    2. 2.
      0
      1- 6 şubatta boş bir ev gece o saate kadar bulamıyoruz.
      2- çalıştıkları için izini aynı gün alsalarda gece içip sabah işe gitmek zor olacagı için baska sekilde degerlendiriyoruz o günleri
      3- yılbaşının olması bizim için güzel bir bahane oluyor
      +yılbası geliyor la yine şöyle güzel bi kafa dagıtalım
      -aynen la kimin ev boş olur
      --ayarlarız bi şekilde
      +tamam haberleşelim
      bu muhabbetten ötürü oluşuyor

      gayet normal bence içimizden bu geliyorsa bunu yaparız normal karşılayın artık bunları
      ···
   tümünü göster