/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +33 -11
    Beyler öncelilikle bu terör olayları silahla bitmeyecek gibi geliyor. Gecenin bu saatinde deli dehşet bir plan hazırladım şiddetsiz bir şekilde.
    Şimdi aramızdan 1000 tane vatanına milletine bağlı fedai lazım.1000 tane gencimizi terörün bol olduğu bölgelerde 1000 tane kürt kızıyla evlendirmemiz lazım(devlet destekli)bu bölgeye atılan tohumları son derece vatanına milletine bağlı şekilde yetişdirdikmi artık terör biter.
    kabaca hesap:1000 aile 6 7 çocuk yaptık mı 7000 kişi artık polise taş atanı atmadan biz taşlarız.(karının kardeşlerini annesini babasını akrabalarınıda yanımıza çekersek cizre bozkurt yuvası olur)
    şimdi diyeceksiniz ki biz ürerken onlar duracak mı tabikide hayır ama kararsız olanları yanımıza çekeceğiz.
    onların bize uyguladığı taktiği biz onlara uygulayacagız. Mesela adana mersin bundan 20 yıl önce ülkücü yuvasıydı şimdi tv açtığımızda terörle anılır oldu.

    edit:Planlarınızı tek tek okudum ama malum insan hakları bildirgesini imzaladık. Zorunlu göç yasası çıkartamayız.Öldürerek de bir yere varamıyoruz. Yanlış anlaşılmasın pkklılara acıdığımdan dolayı değil 30 yıldır verdiğimiz şehitler+devletimize gelen maddi yükümlülük. Devlet aynı operasyonları yapacak ama altan yetişecek olan milatan kalmayacak.O bölgelere kök saldık mı muhtar oluruz köy koruyucusu oluruz onların yaptığı kaçakçılığı biz yaparız maddi imkan da bulamazlar.O bölgede vatanını milletini seven devletini seven melez çocuklarımız olur.YOK MU 1000 FEDAi
    ···
   tümünü göster