/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +159 -18
    Okumayın akepeli oldum
    ···
    1. 1.
      +65 -3
      Helal et. Neyin ticaretini yapıyormuş bi söyle bakiyim bizde belki bagajı telle bağlı kartalımızı değişir zengin oluruz 13 senede
      ···
      1. 1.
        +11
        helal et kardeş. ulan kendi öğrencisine 400 tl burs verirken suriyelilere 1200 tl burs vermesi ne peki. gibtirip gitsinler kendi ülkelerine savaş varsa katı değilsin ya al silahını eline savaş korkak huur çocukları . (bkz: )kurtuluş savaşı

        edit:katı değil karı
        ···
      2. 2.
        +27 -4
        1996da alyansını göstererek tek mal varlığım bu eğer bir gün zengin olduğumu duyarsanız bilinki haram yemişimdir demesine ne diyosun
        ···
      3. 3.
        0
        pekekentlik mi yapıyo bu nasıl ticaret
        ···
      4. 4.
        +1
        Özgürlükten bahsetmişsin gazetecilerin özgürce yazıp çizdiğin söylemişsin. Peki bi sorum olacak ülkede kalemi nasıl tutacağını bilen her gazetecimiz, yazarımız Demir parmaklıkların ardında? Yolsuzluktan mı? Dolandırıcılıktan mı? Yoksa tecavüzden mi? Gerçi ülkemiz de tecavüz de suç sayılmıyor dimi kendi rızası oluyo kızların? At gözlüğü demişsin ya ilk önce sizler bi çıkarın onları bide öyle konuşalım?
        ···
      5. 5.
        +1
        Helal et
        @1 ile dalga geçmeyin beyler özürlü olabilir
        ···
      6. diğerleri 3
    2. 2.
      +24 -4
      akpye hic bir zaman sovmedim son oyumu akpye verdim pişman miyim? yani biraz. bidaha verecegimi zannettmem giderim saadetr atarim ama madem boyle diyosun sana bi kac soru soracağım.

      Akp demişsin ama hep Erdoğan üzerinden yürüyon. bu normal mi? Abdullah Gül C.Başkanligi yaptığında böyle miydi? partici miydi?

      C.başkani gecen cemaat için "bunlar ssoruları çaldılar" dedi. Sence C.başkanı onlarin soruları caldigini onlarla beraberkende bilmiyor muydu? biliyorsa da neden o zaman ses cikarmadi

      Saraya pek lafim yok ama sen C.Baskanisin gidiyosun tapu almadan izin almadan oraya koca bi saray dikiyorsun. be adam bilmiyon mu millet konusacak laf edecek o kadar, neden binayi gecekondu gibi kaca dikiyosun. o sarayi yikmadilar ki yikmamalarida lazim o kadar masraf edilmis ama ben simdi kacak bi ev yapsam ertesi gün o evimi yikmazlar mi?

      daha cok sorarım ama bunlara cevap ver bakayım ne diyeceksin
      ···
      1. 1.
        +8 -13
        Helal et.
        senin ben ananı kıbleye karşı domaltıp, semi allahu limen hamideh diyerek gibeyim amk hırsız, katil, huur çocuğu akpli. bu ekosistemde sivrisineğin bile yeri var ama akplilerin ve k*rtlerin yeri yok, amk andavalları.
        eksileyenler k.rtler ve akpliler.
        ···
      2. 2.
        +1
        Senin anani karini kizini fena sekilde giberim huur cocugu akp gotunuze girsin anasini gibtigim
        ···
      3. 3.
        0
        racist07 ülkenin %50 si akp ye oy vermişken sen neyin kafasındasın dıbına kodumun dalyarağı
        ···
      4. 4.
        0
        Sen ne diyosun lan Allah'sız huur çocuğu.
        ···
      5. diğerleri 2
    3. 3.
      +4
      helal et panpa. sorum şu. paralel yapı kapsamında yapılan temizlikte boşalan koltuklara hep kendi adamları oturtuldu. bu ne kadar sağlıklı bir durum? ülkenin tek ele geçmesi demek değil mi bu?
      ···
    4. 4.
      -2
      Kardeşim bu dedikerininz hepsi siyasi oyunlar herkes biliyoki dexer shawn ak partili bir adam ve akpartiyi yöneten adam cumhurbaşkanlığına geçipte kendi partisini bırakan bir adam daha dünya tarihinde yoktur.

      Paralelcilerden boşalan koltuklara kendi adamlarını geçirmesi olayı ise doğru. Aynı şeyi ergonokondada yaptı darbe yapmak isteyen adamları koltuklarından alıp kendi adamlarını koydu.iŞte tamda bu yüzden bu adam şu anda bu kadar sağlam durabiliyor. Eğer o şekilde yapmasaydı süleyman demirel gibi yapıp gene darbeler gene askeri rejimler başlıyacaktı.

      DEDiĞiM GiBi BUNLAR SiYASi OYUNLAR
      ···
    5. 5.
      +2 -7
      Bende AKP liyim kardeşim. Hemde en koyusundan her mitingine gittim. Öncelikle bu anlattıkların sonuna kadar doğru kardeşim arkandayım elimde olsa sana 100 tane şuku bassam keşke. Ama bu kodumun mallarına bişey anlatamazsın. Bu dönemde iktidarda chp veya mhp olsa ne olur düşünsenize bi. Bitanesi konuşmayı bilmez, diğeri mal ne diyeceğini bilmez sadece erdoğana laf atar. Bunların akıllanacağı zaman, chp nin iktidara gelip ülkenin dıbına koymasıdır. Ama iş işten geçmiş olacaktır. Sırf şuku kasmak için erdoğana küfür ediyorsunuz ya, size ne diyeyim Allahınızdan bulun.
      ···
      1. 1.
        +2
        HELAL PANPA
        ···
    6. 6.
      0
      GEÇEN Ki G20 ZiRVESiNDE ANKARA BiRLEŞMiŞ MiLLETLER BiNASINDA GÖREV YAPAN 2 BiN POLiSE BM $400 MAAŞ GÖNDERDi,BM BiNASININ YAKININDAKi Bi LOKANTAYLA ANLAŞIP BAKANLIK YA DA EMNiYET (TAM HATIRLAMIYORUM) BUNUN MASRAFINI DA VERDi. PEKi NE OLDU? ADAMLAR BU 2 MiLYAR LiRAYA ÇÖKTÜ VE POLiSLERE KÖPEĞE BiLE VERSEN YEMEYECEĞi YEMEKLERi DAĞITTILAR,GÜNLÜK 150 POLiS ÇALIŞIYOSA 2-3 MiNiBÜSTE BEKLETTiLER ADAMLARI. BUNU KiM YAPTI @1 KiMiN ADAMLARI YAPTI LAN?
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster