/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +13 -37
    Enflasyon 2001 yılında %65 e kadar fırlamıştı kardeşim o dönemleri yaşamış olsaydın ne demek istediğimi anlardın. Dolar meselesi şudur. Dolar şu anda bütün dünyada artıyo türkiyede sadece bir nebze fazla o da geçtiğimiz seçimler ve terör gibi neden ler sayesinde. Yukarıdada dediğim gibi önemli olan borcun değil ödeyebilip ödeyemiyebilmendir. Yunanistanda insanlar açlıktan ölüyorlar. Türkiyede ise asgari maaş az ama artırılmaya çalışılıyo şu 1300 yapmak için bile bir sürü bütçeden kesildi bir sürü işten kesildi.O işler öyle kolay değil. Vergi konusuna gelirsek eee kardeşim türkiye 15 senede bu hale nasıl geldi. Hakkariye bile havalimanı nasıl yapıldı. Biraz vergilerimiz fazla olacak tabi(ARABA MEVZUSU ÖYLE DEĞiL ARABA YAPILDIĞI ÜLKENiN DIŞINDA HEP PAHALIDIR ZATEN HAYATINDA HiÇ ARABA ALMADIĞIN VE YAŞIN ZATEN BELLi OLUYO PANPA)
    ···
    1. 1.
      +13 -26
      YAZACAK Bi ŞEY BULAMAMAK BU OLSA GEREK
      Tayyip hırsız olsa kardeşim (ticaretle uğraşmasa)bu adam malmı bu kadar uğraşıcak bu ülkeye bi gün fransada bir gün amerikada bu adam hayat mı yaşıyo. Eğer bu adam hırsız olsaydı sizin liderleriniz bülent ecevit devlet bahçeli gibi ülkenin anasını gibip paraları çalıp siyaseti bırakırdı.AMA BU YAZDIĞINDA YAŞINI BELLi EDiYO BE
      ···
    2. 2.
      +8 -6
      AYRICA BUYUR KARDEŞiM YAZABiLiRSiN ZATEN AMACIM SiZiN SALLAMANIZ BENiMDE KANITLARIYLA GÖTÜNÜZE SOKMAMDI
      ···
    3. 3.
      +8
      Hahahahahaha şukulamak için girdim helal olsun kardeşim :D :D
      ···
    4. 4.
      +10
      anamı avradımı sıksınler kör bunlar
      ···
    5. 5.
      +4
      Bir gün Fransa da bir gün Amerika da bu adam hayat mı yaşıyor? Diye bir soru sormuşsun lan salak adam dünyayı geziyor lan harcadığı paranın haddi hesabı yok kıssın o harcadığı paradan asgari ücret bu ülkede 2500 rahat bulur ama tabi bu işler zor kimse devletin kasasından gönül eğlenmek yerine ayaklar altına aldığı bu millete versinki, yukarıda atar olarak capslock açık cevap vermeler kendinden bu kadar eminsen büyük yazıp atar yapmana gerek yok yok yaş sınırı şu yok yaş sınırı bu diyorsun seninki belli zaten bizde o yollardan geçtik millete yaş sınırı belli dediğimiz dönemleri yaşadık geçtik.
      ···
    6. 6.
      0
      bizim först leydiniz bitane laf yok
      https://www.google.com.tr...g2=gLQS0VkVktGk6Qjc2qJ3cQ
      ciddi değilim amk çügü manyağı yapmayın sakın
      ···
    7. 7.
      -5
      Canım kardeşlerim emine erdoğan benim gibimde değil parası varsa kapatır bu dünya bu şekilde.(BU DÜNYAYI gibiYiM)

      Üste bir arkadaşım yazmış dünyayı dolaşıyor diye.
      Şimdi ona soruyorum sence bu adamın başı rahatmı er gün başka bir olay oluyo şu ülkede hepsini adamın başına yıkıyorlar. Ankarada işid bomba patllattı dexer yaptı dediler. Askerlerimiz şehid oldu birleşip pkk ya savaş açmak yerine dexer yaptı dediler.Rus uçağı ihlal yaptı düşürdük. Düşürmemeniz lazım dediler. Dünyada bir katliam olunca buna tek ses çıkaran ülke olduk. Filistinde,mısırda heryerde yaşasın türkiye sloganları atıldı.Bu adamın doğru düzgün bir hayat yaşadığı bile yok kendinizi kandırmayın
      ···
    8. 8.
      +1
      Pkk ya savaş nedir? Terör örgütleri ile savaşılmaz çatışılır eğer savaşmak olarak alıyorsan bunu terör örgütünü resmileştirmiş olursun ve terör örgütü olmaktan çıkar, Emine Erdoğan hangi parayla kapattırıyor sence kendisinin parası yok devletin parasıylq yapıyor ya da devletten aldığı para ile yapıyor her türlü devletin parası kendisinin değil. Doğru düzgün hayattan kastınız nedir? Herkesin doğru düzgün diye adlandırdığı hayat farklıdır, Tayyip Erdoğanınki kendisine göre ve olması gerektiğine göre normal hatta lüks içinde bile, okul yapılmıyor MEB okullara fazladan sınıf açın diyor zorunluluk getiriyor sınıflar birleşiyor 40-50 kişi üstelik biz bodrumdayız ve klimamız çalışmıyor , Rus uçağı olayına gelirsek Rusya bize kızma nedeni şu biz onlara haber vermedik uçağınızı düşürdük demedik Putin demişti Türkiye'nin NATO ya gideceğine bize gelseydi mesele hallordu diye yoksa Rusya da biliyor haksız olduğunu hatta dünyada hiç kimsenin yapamayacağı şeyi yaptık insanlar Litvanya dan destek çıktı bize onlarda Rus uçağı tacizine uğruyorlar sadece onlar değil dünyqnın dört bir yanında kasıtlı olarak taciz ediyorlar ülkeleri.
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster