/i/Soruları Alayım

  1. 76.
    +4
    Mk herşeye cevap vermeye çalışma mk o kadar aptal gözüküyorsun ki anlatamam, ticaretle zengin olmuşmuş, nerde firma nerde holding mk? Ticaretle büyüdüyse hepsinin vergisi faturası muhasebesi olmalı, iki müslüman bi adam mevkisini kullanıp iş yapamaz. Bununla alakalı bir Peygamberimizim sözü de var,

    2-dış borç diyorsun. Burda bilmen gereken gelirlerin giderleri karşılamasi, ama Tr de borç sürekli katlanıyor.

    3-bop meselesi tayyibin iyi sandığı ama gerçekte israile yarayan bi projedir.

    4-akp birşey yapmadı değil elbette ama zaman değişti amcık ağızlı. Estetik anlayışı yaşam standartlari değişti bunu akp yapmadı mk şunu anlayın. Eskiden 3310varken şimdiki aletlere bak dünya değişti mk.

    5-imf ye borcu akp ödemedi mk vergilerle halk ödedi. Akp geldiğinden beri araba mı üretmiş telefon mu üretmiş ne tak yapmış da ülke ilerledi diyorsun? Benzinin %60i vergi araba fiyatının %60+ sı vergi. Akp gerçekten bi tak yapmak isteseydi elinde imkan varken anayasayı değiştirirdi ki kendisi gitse bile ülke raya girmiş olurdu. Ama adamların derdi para ülke giblerinde değil. Her gün hâlâ şehit veriyosak bi takun değişmediğini gör.

    Mk sarayın yanındaki kaldığı yer köpek kulübesi mi mk orda yaşamıyor diyosun

    Dexer bi yere geldiyse küfür yemeyi de öğrenmek zorunda, adam küfür etmese bile kac tane gazeteci hapiste amcık, müslümanlarla kürtler özgürleşmiş miş, doğuda ki sokaga çıkma yasağı, batıda fethullahçılara yapılanlar hep dexer 'ın kendi pisliklerini örtmek için uğraşırken ortaya çıkan sorunlar.

    Kimse demesin mk ülke gelişti diye, bi gibim değişmedi. Çıkın bi yurtdışını görün de gelişmişlik nasıl oluyo bi tadın.
    ···
    1. 1.
      -3
      ne komiksin la :D
      "bop meselesi tayyibin iyi sandığı ama gerçekte israile yarayan bi projedir." hangi millet in başısın amk nerden biliyon o fındık beyninle? Sen kimsin
      ···
      1. 1.
        +2
        Amdan çıkan projeyi başlatanlar abd israil ne bekliyon. Yazdığını anlayıp cevap bile veremedim mk o kadar anlamsız yazıyorsun ne diyon mk?
        ···
      2. 2.
        -1
        Sen nerden biliyon diyom
        ···
    2. 2.
      +3
      Irak filistin suriye ne gibime yanıyor? Ne şeyime bop eş başkanıyız deniyor? Ortadoğuda planları savaşları hep kim yapıyor mk? Abd israil ingiltere.
      Sen nerden bilmiyon?
      ···
   tümünü göster