/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +127 -11
    Beyler selam,
    3 yıldan sonra manita yaptım. Değişiklik olsun diye yılbaşını dışarda bi yerlerde kutlayalım dedik. Yılın son günü baya bi soğuktu hem de kar yağışlıydı istanbul'da.Hava soğuk diye bende içlik giydim. Kızı aldım gittik güzel bir bar'a eğleniyoruz. ilerleyen saatlerde kız bize gidelim, babamlar abimlere gitcekler deyince bende sevindim. Tamam dedim ama içlik giymiştim aklıma geldi. içeride çıkartayım da kız iğrenmesin diye düşündüm. Ulan çıkardım bu sefer elimde kaldı. Koydum kenara dönüşte alırım dedim. Ağzım kulaklarım da eve gidiyoruz ama nasıl. Allah şifa versin Michael schumaer gibi resmen arabayı sağdan atıp ben soldan koşuyorum yetişiyorum .Kalbimiz temiz benim de aklımdan neler geçiyor. Jonny reisin tüm taktiklerini kafama kazıdım.Tek tek uygulayacaktım.
    Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bunun da sonu bir telefonla geldi. illa bi terslik olacak ya siteye girdik. Kızın telefonu çaldı. Arayan annesiydi Kızım biz sokağın başındayız yollar kapalı geri döndük ,bi şey lazım mı diye soruyordu. işte o an Hüznün vücuda düşmüş hali bendim.
    Kız panikledi önce bi.E onun öyle davranması beni de tetikledi bende tırstım. Geri vites yapmışken kapının önünde belirmesin mi ailesi? Yakalandık. Ne hayaller kurduğum eve ne durum da çıktım. Kızın ailesiyle tanıştık kendimi tanıttım. Sağ olsunlar onlar da beni sevdi. Kızın babası işkillendi biraz, kıllık yapacak gibi ama onu da zamanla aşacağız. Neyse ayrıldım ben eve geçecektim. Dedim iç etmedilerse içliği alayım bari. Gittim yavşaklar onu da almış kaliteli bir içlik'ti lan termal falandı paraya kıyıp almıştım.Hem içliğe hem elimden kaçan fırsata üzülürken daha kötü ne olabilir diye düşünürken kızdan beynimi yakan mesaj geldi. Aşkım annem seni sevdi. Mayıs'ta kır düğünü yapalım mı ? 2015 te kalmak mümkün olsaydı keşke.

    Özet : içlik giyen adamdan zarar gelmez.
    ···
   tümünü göster