/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +4
    işte senin max 17 yaşıda olduğunu anladim. Nerede bedava sağlık hizmeti var lan? Ünide olduğumdan dolayi sigortam babamın üstüne. Ne zaman hastaneye gitsem ertesi ay emekli maaşında yaklaşık 30tl muayene+ilaç ücreti kesiliyor. Normal sigortalı çalışan birinin ise eczanede karşısına çıkıyor o ücretler.

    2. Şimdi de suriyeli öğrencilere 1200tl burs vereceklermis. Ben mezun olunca doğuda hewallerin yaninda zorunlu görev yaparken bir de öğrenim kredisini ödeme derdinde olacağım. Kendi insanina 2.sınıf insan muamelesi yapan devletin aq.

    3.Eğer tapeler yalan olsaydı o kadar polisi c.başkanini dinlediler diye içeri almazlardi.

    4.Marmarayı , 3.kopruyu tayip eminenin altınlariyla yaptirmadi. Dunyanin en pahali benzinini kullanan benim vatandaşimin verdigi vergilerle yapti.

    5. Yaşını gösteren 2.bir ifade dünya genelinde doların arttiğından dolayi biz de dolarin arttiğini ifade etmen. Dolar dunya genelinde arttigi icin bizde 2.9 olmadi. Tl deger kaybettigi icin oldu. Onemsiz gibi birsey saniyorsun degil mi bunu. 2 yil once dolar 2tl iken asgari ücret 450$ civarindaydi .şimdi 300tl zamla birlikte tekrar 450$ civarlarinda yani alim gucun hicbir zaman artmadi. 3 yil once ekmek 50kr ken simdi 1tl. Alim gucun 2 kat azaldi. Açlik bitti diyorsun bi de. 3 yil once 200tl ile marketten dunyanin alisverisini yapsarken simdi bir ailenin aylik alisverisi 400den aşagi olamiyor.

    BUNLARi AÇiKLAYACAK BEYiN PARDON BEYiN DEMiŞiM O SEN DE NE ARAR GÖT VAR Mi ??

    Edit: panpalar ben bunları yazarken otoyol ve köprü geçiş ücretlerine 50kr zam yapılmış. %10dan fazla. Koyuakp li bin 3.kopru senin gotune girsin.
    ···
    1. 1.
      +3
      Cok iyi yerden koymussun kardesm tebrikler...
      ···
      1. 1.
        +3
        Panpa anlamazlar. Simdi gelip amerigaa israaill paralell diye zirvalar.
        ···
   tümünü göster