/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    öncelikle dört tane suriyeli kız buluyorsunuz, dikkat edin adeta birer huri gibi görünsünler çünkü islam sizlere bunu bahşediyor.
    dört tane kızı bulunca bunlara bir imam eşliğinde dini nikahı basıyorsunuz, artık dört tane karınız var, kimse bir şey diyemez, allah böyle istiyor.
    kader kısmet...
    neyse dostlarım, sonra karılarınızı üniversiteye yazdırıyorsunuz ve böylece karı başına her ay 1200 tl'den totalde 4800 tl burs geliri elde ediyorsunuz.
    sonra karıları part time işlere yerleştiriyorsunuz, okuldan arta kalan zamanlarda çalışıyorlar, eminim iş konusunda da belediye sizlere yardımcı olacaktır.
    kira, ısınma, giysi ve gıda yardımı alacağınızı da ayrıca tahmin ediyorum.
    artık nereden baksanız 10.000 tl geliriniz, bedavaya oturduğunuz bir eviniz, hiç para ödemeden geçindiğiniz bir yaşama sahipsiniz ve üstelik evde cıbıl cıbıl dört tane kız geziyor (ev çok sıcak, ondan çıplak geziyorlar, yakıt beleş)
    neyse, gün geliyor karılarınız mezun oluyorlar, devlet boş durmuyor, onları hemen memur olarak işe alıyor ve artık dört tane memur karınız var.
    çocuk yaparsınız, yapmazsınız o size kalmış bir şey ama bence ileride onu da düşünün, oradan da manyak para kaldırırsınız, çocuklarınızı falan kolejden limuzinle aldırırsınız.

    aklınızı başınıza devşirin hemcinslerim; türk kızlarıyla böyle bir hataya düşmeyin, işte çikolata gibi suriyeli kızlar orada.
    hadi hayırlı işler.
    ···
   tümünü göster