/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +59 -5
    Beyler şuan bi kız arkadaşın evinde toplandık kızlı erkekli finallere hazırlık yapıyoruz. Ulan acayip sıkıştım alaturka tuvalette zıçamam oyüzden banyolarına girdim oturdum klozette bi sigara yaktım yavaştan bırakıyorum. Bi güzel işimi hallettim lakin sifonu kontrol etmeyi unutmuşum bozukmuş dıbınıgibtiğim. Benimki kol gibi duruyor klozette.
    Şimdi ne yapacam lan ne kova var ne tas , avucumla taşıdığım su yetmiyor acil yardım...

    Edit1: Ev sahibi hatunla da inceden kesişiyorduk şansımı gibiyim.
    Ben daha sittin sene buradan çıkamam ömrümün geri kalanını burada geçirmek istemiyorum, peçeteye sarıp pencereden mi atsam?

    Edit2: Siz siz olun misafirlikte sıçmadan önce sifonu suyu musluğu her yanı kontrol edin. Yada sıçmayın beyler içinizde tutun. Zor anlar yaşadım ama zafere ulaştım, sonunda. Kızı soruyorsanız o iş yattı. Ben orada ecel terleri dökerken o içeride diğer herifle kesişmiş amk. Ey tak nelere kadirsin.

    Edit3: Nasıl kurtulduğumu anlatıyorum beyler editlemeyi unutmuşum.
    Şampuan kutusunun içindekini yavaş yavaş banyo deliğine döktüm (köpürtmemeye dikkat etmek lazım) ve kutuyu suyla dolurdum. Önce banyoda bulduğum demir telle klozette bıraktığım o organımı güzelce ittirip sonra şampuan kutusuna doldurduğum suyu fışkırta fışkırta yolcu ettim göçebeyi.
    Şampuan kutusuyla işim bitince dolapta bulduğum donu koklayarak asıldım ve boş kutunun içine attırıp birazda su ile karıştırıp tekrar yerine koydum. Umarım anlamazlar.
    ···
   tümünü göster