/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4
    Aslında beden derslerine erkek bir hoca geliyordu. Adamın karısı da rehberlikçiydi. Adam hastalandı, karısıyla beraber izne ayrıldılar. Bizim beden derslerine diğer hoca gelmeye başladı. Nisan ayıydı. Bahçede basketbol oynuyoruz. Ben o zaman okulun en uzun boylusuydum. Ama okulun basket takımında değildim, basketboldan da pek anlamıyordum. Bedencinin kocası da özel bir kolejde basketbol hocasıymış. Senden basketbolcu olur, biraz önem göster falan dedi. Ben spor yapmayı sevmiyorum hocam dedim.

    Pgiboloji derslerine rehberlikçi giriyordu, onun yerine de bedenciyi göndermişler, ders boş geçmesin diye. Kadın derse geliyor ama makara yapıyordu. 35 yaşlarındaydı, çok da güzel sayılmazdı. Ama fiziği mükemmeldi. Ders geldiği zaman şakalaşıyorduk. Pgiboloji dersi cuma günü son dersti. Törene kalmamak için aradan sıvışalım diyorduk hocaya. izin veriyordu.

    Bir cuma günü biraz gerginmiş bize izin vermedi. Ben de hort zort ettim biraz. Sınıfta bir bağırdı amk dedim beni gibecek herhalde. Neyse pazartesi günü ilk dersimiz de bedendi. Yanıma geldi ya kusura bakma başka bir şeye sinirlenmiştim hırsımı senden çıkardım dedi.
    Önemli değil hocam olur böyle şeyler dedim.
    ···
    1. 1.
      0
      Rezz alayim surdan
      ···
   tümünü göster