/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Elemanları sattım. Girdik hocayla migrosa. Alış verişe epey uzun sürdü. Bazı şeyleri alırken gülüyoruz falan. 7-8 torba doldurdu sağolsun. Yüklendik, tren yolunun altından geçtik, altayçeşmeye doğru yürümeye başladık. Amk poşetler gavur ölüsü gibi. Bir de artislik yaptım taşırım ben falan diye. Taksiye binelim dedi hoca, yok dedim ya, erkeğiz biz alooo.

    15-20 dakikalık yürüyüşten sonra eve geldik. Dedim hocam ben asansöre bırakayım siz taşırsınız. Belki kocanız evdedir şimdi yanlış anlamasın falan. Kocam okul takımıyla bursada turnuvada dedi. Dedim fırsat bu fırsat.

    Bindik asansöre 7. katta oturuyordu. Kapıyı açtı, dedi hepsini mutfağa bırak. Sonra da git elini yüzünü yıka. Tabi okuldan çıktık yemek de yemedik, kurt gibi açım. Aç mısın dedi , açım valla hocam dedim. Ben bir şeyler hazırlıyım hemen, sen salonda oturabilirsin dedi.
    ···
    1. 1.
      +2
      iSiDB (inci sözlük ifşs daire başkanlığı )
      Gebel müdürü olarak bu olayın sahte olup olmadığını gün yüzüne çıkaracağım.
      Www. Ktunnel .com
      Www. Xnxx .com
      Teacher category
      Page 41 (yakalamayım diye baya eski bir video seçmiş ama beni tanımıyor hepsini ezberledim )
      En üst soldaki video
      Ben ve ekibim sizin için burdayız. Eğer ifşalamakta bize yardım etmek isterseniz iSiDB ye alımlarımız devam etmekte koşullar.
      1- ağır asosyal
      2- lol oynamayacak
      3- hiç bir siteye pre üyeliği olmayacak
      4- no liseli
      5- bu ana kadar max 3 sevgilisi olan
      Bana msj atarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Unutmayın BiZ!! sizin için buradayız. Hiç bir incici kandırılmasın. Çok yaşa inci!!!
      ···
   tümünü göster