/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 126.
    +19
    yannan kafali. D1 kogusunda adliler yatardi. D ' de ise bizler gbi aile rizasiyla yatirilmis olanlar yatardi. C de bayanlar yatardi. E servisi yer altindaydi zemin katta orda da cinayet islemisler yatardi. Ayrica paranoid sizofren tanisiyla yatirildim. Orda diazem tarzi agir igneler yiyor hastalar. Hic bir hastanin saldiracak hali kalmiyor YALAN ATMA LAN BURDA MILLETI KANDIRMA ORDA KI HASTALAR ICYIGI ILACLAR YUZUNDEN ZAR ZOR AYAKLARINI SURUYO SADECE AMINA KORUM SENIN KIMSENIN KIMSEYE SALDIRACAK HALI YOK OYLE BISEYI ILK GELDIGINDE DENEYENLER OLUR TECHIT ODASINDA YATAGA BAGLANIR GUNDE 2 TANE DIAZEPAM YER SONRA BI DAHA O HAREKETI YAPACAK GUC DE AKIL DA KALMAZ gibTIRYOK OLYALANCI
    ···
    1. 1.
      +19 -2
      Aga sen niye bu kadar atarlısın ki
      ···
    2. 2.
      +8
      O tip insanlara deli diyorlar ya. Sinirlerim hopluyor. Bi insan acidan delirdiginde kimse onun acisini degil deliligini gorur.
      ···
    3. 3.
      +2 -4
      amk delisi
      ···
    4. 4.
      +1
      Ada'm haklı beyler. Örneklerle açık açık anlatmış. Sml bir bebe uyduruk hikaye anlatacam diye demediğini bırakmamış. Ulan hastaya deli bile diyemez ki onun bile cezası var. Herneyse ya bu kafada liseli çok onlar okur uyduruk hikayeyi.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster