/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +4
    Bir sonraki hafta Juliette'in okulu açılmıştı ve benimle daha sık konuşmaya başlamıştı. David bana daha soğuk davranıyordu lakin nedenini kestirememiştim. O haftanın cuma günü, David ve tayfası ile takılırken Catlyn'den söz açıldı ve bir anda Michael benimle konuşmaya başladı, aramızda şuna yakın bir diyalog geçti:
    -Rammman, sen Catlyn'den hoşlanıyor musun?
    +Bilemem ki panpa iyi kıza benziyo siz daha iyi bilirsiniz...
    -Sana sadece şunu söylüyorum, o kızdan uzak dur.
    Bunu garip bir şekilde söylemişti, tehdit mi uyarı mı anlayamamıştım. O cuma günü eve gittiğimde ise, Juliette beni yanına çağırdı. Yaşıt olduğumuz için belki derslerinde yardıma ihtiyacı vardır dedim ve bana şunları söyledi:
    -Okul nasıl gidiyoru rammman?
    +Iyı işte çok da zor değil senin?
    -Iyı de benim konuşmak istediğim şey bu değildi. Benim senin sınıfında olan arkadaşlarım olduğunu biliyorsun değil mi?
    +Tabii ki işte David mesela kızlarda vardır eminim
    -Aynen öyle, bazı arkadaşlarım senin Catelyn'den hoşlandığını, hatta onunla sarıldığını falan söylediler.
    +Evet ama bu arkadaşca bir sarılmaydı, benim sayemde fizik sınavından iyi not aldı ve teşekkür göstergesi olarak bana sarıldı. Hoşlanma konusuna gelirsek evet gayet güzel ve iyi bi kıza benizyor ama şu anda birşey hissettiğim yok.
    -Ramman, şunu bilmeni isterim ki, o, tehlikeli bir kız ve ondan hoşlanmıyorum. Geçen sene Michael denen bir çocukla çıkıyorlardı ve kız aniden başkasını sevip Michael'i brakınca, Michael'in yanında kız olarak hep ben durdum. Lütfen, onddan uzak dur rammman, yine aynı şeyler yaşansın istemiyorum.
    Bu diyalogdan sonra Juliette'in gözleri yaşlanmıştı ve ben de ağlamasın diye ona sarılmıştım. Juliette buna karşılık resmen ağlamaya başlamıştı. Bu duygusal patlamanın arasında aniden kapı açıkdı ve Heather içeri girdi.
    ···
   tümünü göster