/i/Tespit

  1. 26.
    +1 -1
    Dünya güzelliğinden kastım kızın kendi güzelliginden vazgecmesi degil iste."Dünya güzelligi" kavramından pek bisey anlamamıssın demek ki.Ben kolyesinde veya veya baska biseyinde de degilim sen olayı anlamamıssın. Mini etek giyen kapalı, tayt giyen vücut hatlarımı belli eden kapalı olmaz dedik. Süsünden püsünden banane.Biz anormallikleri söylüyoruz umarım anlamıssındır
    ···
    1. 1.
      -1
      neye göre anormal? yahu kim belirliyor normali? siz sadece kendinize özgür olan bireylersiniz. sevmeyebilirsin, uyuz da olabilirsin. ama bu durumda senin haklı olma gibi bir şansın yok çünkü özgürlüğü kısıtlıyorsun. niye o şekilde kapalı olmuyor? ben hala oradayım. niye bir şekilde ekgib veya fazlası oluyor o kadınların? mesela kısa etek giyen açık bir müslüman kız sorun olmuyor ama tayt giyen kapalı bir kız niye sorun oluyor? anlamak güç. bir de böyle yılan gibi kıvırman çok enterasan. süs tamam ama tayt olmaz. bu ne amk? bana bunu biraz açıkla.
      edit: sizin sorununuzu ben özetliyim oradan gidin. siz türbanı ultra müslüman, aşırı şakirt nesnesi olarak görüyorsunuz. altta yatan onları ezme arzunuz var ama eğer öyle yaşamak istiyorsa yaşar o onun sorunu diyen bir toplum öğretiniz var ancak kız eğer bir yerlerden fire veriyorsa anında tüm öfkenizi ona kusuyorsunuz.
      ···
   tümünü göster