/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +391 -28
    beyler gün geçtikçe artık türk kızlarından iğrenmeye ve soğumaya başladım. Ya abi girin bir periscope'a veya scorp denilen illete. Kızların avrupai takılalım derken ne kadar rezil ve aşağılık bir seviyeye düştüğünü görün.

    Ya bunlar nasıl geleceğin anneleri abi bunlar ileride evlatları olunca nasıl yüzlerine rahatlıkla bakıcaklar. Ne anlatıcaklar çocuklarına canlı yayın açtım 4 bin kişi önünde amımı zütümü sergiledim kalp almak beğeni almak için mi diyecek. En acı yanı da ne biliyor musun kardeşlerim. Bir de bu kaşarlar erkeklerin hepsi sapık amacı başka diye yanarlar. Ulan sen önce adam akıllı sevgiyi hakettin mi. Seni seven adama ait ol önce sadece onun ol kimse sana tecavüz etmez. Ama sen gidip de tanınmak için instagramda binlerce takipçin olsun diye dıbını zütünü açarsan millete sex objesinden başka birşey olamazsın. Böyle şeyleri biz yapsak iğrençlik abidesi oluruz abaza sapık oluruz dışarı çıktıklarında birisi birşey dese hemen tersler namus bekçisi olur amk huurları.

    Son olarak şöyle bitiriyorum arkadaşlar. Evlilik hayali olan kardeşlerim varsa hemen iptal etsinler o planları özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar için evlilik sadece bir hayal durumunda. Kızların bizde daha abaza olduğu gerçeğini değiştiremeyeceğiz maalesef.
    ···
   tümünü göster