/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    Merhabalar beyler, beni pek fazla bilmezsiniz o yüzden ilk önce kısa bir şekilde kendimden bahsedeyim:

    23 yaşındayım beyler, 8 aydır bi gemi acentesinde çalışıyorum, Alsancak Limanı'na gemi yanaştırıp operasyonlarını yönetip kaldırıyorum ve evet dolayısı ile izmir'de yaşıyorum.. Herhangi bir gemiden sorumlu değilken (yani ofisteyken, limanla işim olmadığında) şık giyiniriz.. Nasıl desem böyle memur gibi değil de üstte blazzer ceket falan filan.. Sonuçta muhattap olduğumuz insanlar armatör-brooker-kiracı üçgeni.. isteyen bunları araştırıp ayda nasıl korkunç paralar azandıklarını görebilir.. neyse olaya geçeyim..

    Geçen hafta Çarşamba idi, yılbaşı gecesinden 1 gece önce, kalabalığı sevmediğimden bari o gün eğleniyim dedim.. Kumanyacı bi arkadaşım var onla Kıbrıs Şehitliği'nde standart bi mekanımız var orada içeriz hep.. Yine oturduk içtik gece 11:45 gibi de kalktım eve gidecem..

    O saatte bornova sokağına girmemek için yan sokaklarından geçmeye karar verdim çünkü oralarda hem travestiler yok hemde sakindi.. kafam rahat durağa giderim diye düşündüm.. kafam leyla ilerliyorum hava da soğuk mu soğuk.. ellerim buz gibi oldu uyuşmuştu..

    Bir süre yürüdüm artık anayola 2 sokak kala sesler duymaya başladım, aynen şöyleydi beyler Allah belanızı versin bırakın beni, yardım edin! ve ağlıyordu bu sesin sahibi.. beyler ben sakin bir adamımdır öyle adam akıllı kavgam bile olmadı hep konuşarak hallettim.. gibtir et Dante92 dedim bu saatte başına iş alma, sonra durdum lan gerizekalı ya annen olsaydı, ya bacın olsaydı o dedim.. bunları düşününce ilk önce umursamadığım için kendimden utandım.. sokaktan sağa döndüm bi arabanın arkasında bellerinden yukarıları gözüken 2 hayvan bide ağlayan kadın gördüm..

    Kafamda en azından konuşayım ama biliyorum ikna edemicem düşüncesi ile ilk önce polisi aradım sonra yanlarına gittim..

    Bırakın kızı diye sakince seslendim bunlara.. giblemediler tekrardan biraz daha yüksek bir sesle aynı şeyi söyledim döndüler bana.. yüzümü göremiyorlar ama çünkü sokak hafif karanlık ve arkamdan sokak lambası vuruyordu dolayısı ile buda onların gözlerini alıyordu..gibtir git lan burdan dediler bana, aslında bekliyordum bu cevabı..

    Hanımefendiyi bırakın yoksa benimlede uğraşmak zorunda kalırsınız dedim, bunlar bi güldü aq salağına bak dediler, sonra birden ciddileştiler.. kısa olan bana doğru hızlı hızlı gelmeye başladı o arada kadın da yardım et bana diye bağırıyordu..Bu hayvan oğlu hayvan gelirken ne yapacağı gün gibi belliydi, sağ elini yumruk yapmış sıkıyor sol elini ise bana doğru kaldırmıştı.. belli ki tutup vuracaktı.. tuttuda ama vuramadı, sağ yumruğunu sallarken sol elimle engel oldum ve suratına öyle bir geçirdim ki yemin ederim son sözü şu oldu uıyyvvv dedi yere serildi.. baktım diğeri afalldı ama oda geliyo..bu benim boylarda (1.85 boyum) kalıplı bir pislikti.. gelirken ceketi çıkardım uğraşacağım belliydi..

    Bu da aynıydı sağ el yumruk sol el serbest ama bu bin sağ gösterip sol vurdu.. zaten alkollüydüm (allahtan alkolde nerede duracağımı iyi biliyorum) fena sarsıldım..bu iki yakamı tuttu kafa atacaktı ben kafamı kaldırdım göğsüme kafa attı, o bu durumdan şaşkınken böbrek taradı, o bel taradı işte oraya indirdim bi tane, yakamı bırakıncada suratına vuruyorum ama bi gib yok adamda dayanıklıymış.. aklıma sherlock holmess filminden ilk sahne geldi.. düşmanı sersemlet..

    Kulaklarına iki elimle aynı anda vurdum, bunu beklemediği çok belliydi, aslında bende kendimden bunu beklemiyordum ama adrenalin hormonu çok kutsal bir şey işte..bu kafasını eğdi ağğğğ diyo, o arada bende ensesine geçirdim bi tane bu yere düştü.. baktım iki lavukta inliyo ama benimde dudak açılmış..

    Baktım bunlarda tık yok sallana sallana ceketimi aldım kadının yanına gittim, polisler gelecek aramıştım, isteseniz bekleyin ama gidiyorum dedim.. Kadın hiç birşey demedi arkamı dönmüş giderken teşekkür ederim dedi.. arkamı dönmedim sadece kafamı kaldırıp karanlık gökyüzüne baktım ve içimi kaplayan huzurla beraber güldüm..
    ···
   tümünü göster