/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +4
    Odadan içeri hayvan gibi girmiştim hiç kapıyı çalmadın tabii hırsız sanınca. Önümde ise kalbimin hırsızı duruyordu. Üstünde sadece beyaz bir külot vardı yani yarı çıplaktı. Onu o halde görünce ne yaptım dersiniz? Yok lan yatırım gibmedim lan. Direk kapıyı çekip çıktım. Kapıyı kapattıktan sonra da milyonlarca özür diledim. Düşünsenize sevdiğiniz kızı çıplak görüyonuz. Oruspu kaşar bi kızı değil gerçekten sevdiğiniz kıyamadığınız kızı. Evet ben de o an hiç öyle düşünmeyip çektim kapıyı çıktım. 2 dakika boyunca özür diledikten sonra aniden kapı açıldı ve Juliette sapsarı ıslak saçlarıyla karşımdaydı.
    +Noldu rammman? Yarım saattir özür diliyosun?
    -Gerçekten özür dilerim. Senin adını o kadar seslendim evde cevap vermeyince gittiniz ve eve hı-...
    +Biliyorum zaten gitmiştik. Sabaha karşı babamlardan evi bırakmalarını istedim doğum günümü kutlamak için. Onlar da sen olduğun için kabul ettiler zaten.
    -Peki neden cev-..
    +Sürpriz yapacaktım ama sesimi duydun heralde.
    -Evet dün senin yaptığın gibi bugünki sürprizi ben bozdum. (bana sarıldı) Ugh. Ee kimleri çağırdın bugünki parti için?
    +2 kişi
    -David ve Michael mi?
    +Hayır. Sen ve ben.
    evet aynen böyle demişti. Ben başta afalladım zaten ardından anladım. Bende buna sarıldım zaten sadece iç çamaşırları üstündeydi. Beyler o zamanlar boyum 1.80 ciavrındaydı zaten güçlüydüm baya kızı aldım aşşğı zütürdüm bu bayğrıyo böyle huhuu gibisinden salonda ata bindirirmiş gibi tur attırdım çocuk gibi sevinçliydi. Ben onu aşşağıya indirdiğimde hemen perdeleri kapattı tekli koltuğun üstündeki battaniyeyi aldı ve televizyonu açtı. Hemen bi tane korku filmi bulup gel yanima işartei yaptı bende koltuğun üstünden yanına atladım hemen. O gün gecelere kadar bi korku bi komedi gittik taki bu omuzumda uyuyana kadar. En son just go with it diy ebi film izlemiştik baya güzeldi. Bende dedim en azından bunu yatağına zütüreyim. Bi açtım battaniyeyi unutmuşum hala iç çamaşırı ile oturduğunu. Ama yine böyle şeyler düşünmemin saçma olduğunu düşünerek üst kata çıkıp yatağına bıraktım onu. Üstünü örttükten sonra Juliette uykulu bi sesle nereye dedi bende yatağa dedim gelen cevap beni kötü yola düşürmeye yetecek bir cevaptı: gel yanımda yat. Lakin ben bunun uygun olmayıcağını, anne babasının onu bana emanet ettiklerini ve ayrıca evden atılma riskimin olduğunu düşünerek gidip odama yeni aldığım witcher 2'yi oynamaya başladım. Sabaha karşı 4 gibi içim geçmişti heralde uyumuşum ekran başında. Sabah Juliette'in beni öpüşü ile uyandım. Uykulu halimle neredeyim ben derken onu görünce direk günaydın dedim. O aynı cevabı bana vermeden önce bana şöyle dedi:
    +Gece neden benimle yatmadın?
    -Olmazdı, annenler seni bana emanet etti.
    +Ne yani? Sen beni bir nevi kardeşin olarak mı görüyorsun? Ne demek oluyor bu rammman?
    -Ne alakası va-..
    Cümlemi bitirmeden çıkıp gittmişti, belkide kızlar bazen türk kezbanları gibi olabiliyorlardı.
    Aşşağıya indiğimde onu mutfakta yemek yerken gördüm. Bu sefer ben arkadan sarılıp öptüm onu. Yine beni şaşırtan bir hareket yapıp beni dudğımdan öptü.
    -Özür dilerim
    +Asıl ben ö-..
    Bu sefer ben sözünü bitirmesine izin vermeden öptüm onu. Bundan sonra resmen hayatımda ilk defa öpüşüyordum. Ne yaptığımı bilmeden keladamdan öğrendiğim taktikleri uyguluyordum ama hala aşşağı bölgelere falan inmemiştim. Devam ederken aniden Juliette kafasını çekip
    -rammman biliyorsun değilmi burada istediğimiz herşeyi yaparız.
    +Derken?
    -Takip et beni. deyip yukarıya doğru koşmaya başladı
    Amk artık uyanık zaten ne dediğinin de farkında acaba na yapacak diye çıktım yukarıya. Bu arada asıl problem burdaydı. Eğer ki onunla ilişkiye girecek olursam bunu eski okulumdaki arkadaşlara kanıt olarak göstermek zorundaydım. Ve bunu yapmadın tek yolu internet üzerindeydi. Onlarla american pie izlerken görmüştük bunu. Hemen skype ı açıp aradım eski okulumdan ümit denen bini ve açtı zaten saat burda 8 di orada ise akşam 7-8 gibi birşey olmalıydı. noldu falan derken anlattım hasgibtir lan dedi bende izle ve göz dedim. Skypeı sessize aldıktan sonra Juliette'e seslenmeye başladım. Juliette geliyorum dedi ve en güzel kıyafetlerini giymiş halde odadan içeri girdi. Ben evet neden çağırdın dedim o da şunu dedi "seni istiyorum rammman" ve üstüme çullandı resmen. Ben hala korkuyordum ama arkadan ümit ve büyük ihtimalle tüm sınıf izlediği için bi özgüvenim de vardı. Yinede Juliette'e soruyordum emin misin?, Yaptığımız doğru birşey mi diye. Tam üstümdeyken durdu. Haklısın diyip inecekken onu elinden tuutum ve.. Tahmin edersiniz artık anlattırmayın bana kaç tane hikaye okudunuz derdim ama demiyecem burası inci tüm detayları ile anlatacam. Tabi derslerden sonra saat 10.30 hadi iyi geceler size
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster