/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6 -2
    evet beyler bilen bilir son zamanların revaçta dizisi eşkıya dünyaya hükümdar olmaz karakterleri tespitlerimi açıklıyorum toplanın. izleyenler hak verecektir bana.

    Hızır Çakırbeyli herkesin sempatisini kazanmış tabii ki de milli bir karakteri temsil ediyor; bu yüzden başrol Türkiye. Bu durumda Türkiyemizin dostları, düşmanları, ticari ilişkileri, iş yaptığı ve gerektiğinde restleştiği karakterler de dizide bulunuyor.
    ilyas Çakırbeyli kardeşimiz elbette bu durumda Azerbaycan oluyor ve kendine göre bir gücü var ancak bütün gücünü Türkiyeden aldığı mesajını da alıyoruz diziden. ilyası şanlı ordumuz olarak da yorumlayabiliriz.
    Alparslan Çakırbeyli yeğenimiz de Milli istihbarat Teşkilatını temsil ediyor Hızır reis siyasi ilişkilerine Alparslanı çok fazla dahil etmek istemese de artık işler çığırından çıkınca o da bu savaşta yerini aldı. Ayrıca yurtdışında almış olduğu üstün eğitim ve zeki bir karakter Ünal beyin de müstakbel damadı pozisyonunda.
    Enişte karakteri Türk polisi olarak yorumluyorum dizinin takipçileri de biraz düşününce bana hak verebilirler. Bu yorumumdan sonra başlığımı saçmalama altincisine alacak olan moda sonuna kadar okuyup ondan sonra harekete geçmesini tavsiye ediyorum.
    Ünal bey ülkeler arası silah ticaretini yönetiyor silah satıyor evet bildiniz tabii ki bu durumda Amerika. Özeri söylemeye gerek yok herkes anlamıştır zaten. Ünalın yönettiği masayı da Ab, Bm veya Nato olarak kafanıza göre birinin yerine koyabilirsiniz fark etmez.
    Sibiryalı herkesin korktuğu karşısına Amerikadan başka kimsenin çıkamayacağı Rusyayı temsil ediyor. Sibiryalının 1 milyar dolarını çalarak yani Rus savaş uçağını düşürerek Rusyayla aramızda bir gerginlik yarattık Ünal bey de bizi destekledi hatta bu zaferden kendi payına düşeni aldı. Aynı şekilde masa da öyle. Ancak biz şuan Sibiryalının istediğini veriyoruz ve Amerika ile Rusyayı birbirine düşürüyoruz. Arada kalmak istemeyen masa da Rusyanın istediğini verecek ve Abd Rusya savaşı başlayacak biz de bu savaşta tepkisiz bekleyip galibin yanında yer almayı seçiyoruz.
    Selim müslüman vatanını seven devletine ihanet etmeyen kürtleri mahmut bini de huur çocuğu terör örgütünü temsil ediyor. pkk karakterini temsil edenler öldükçe pkk dizide başka karakterlerde hayat bulmaya devam edecek ta ki masayı da Ünalı da Sibiryalıyı da yönetecek güce ulaşana dek. Ta ki Selim karakterleri yani vatanını seven kürtler pkkyı kendi elleriyle boğana dek.
    Gelelim dizinin kadınlarına yani bu ülkelerin hükümetlerine.
    Meryem bu ülkeyi yöneten muhafazakar sağcı hükümetler. Nazlı da tabii ki sol zihniyet. Solcular tembel olur buraya kadar okumazlar diye bunu sona yazıyorum ki peşinen eksilemesin muallakler. Türkiye hep sağcı muhafazakar hükümetler döneminde güçlenmiş huzura refaha kavuşmuş, solcu hükümetler döneminde de sürekli ekonomik krizler ve karışıklıklar ile mücadele etmiştir. Türkiye geçmişte bir hata ederek sol zihniyetten bir çocuk peydahlamıştır bunun adı da laikliktir. konu buraya nasıl geldi bilmiyorum ama neyse izindeyiz uzun adam.
    Okuduğunuz için teşekkürler yorumlarınız eklemek istediğiniz tespitleriniz varsa esirgemeyin lütfen.

    Özet: Eşkıya Dünyaya Hükümdar dizisi karakterlerini siyasi gündemde yorumladım Hızır Türkiyemizi temsil ediyor dostları düşmanları ilişkileri entryde mevcut.
    ···
   tümünü göster