/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -1
    geçenlerde bankada sıra beklerken şahit olduğum olayı sizlerle paylaşmak istiyorum saygıdeğer panpalarım;
    can sıkıntısının vermiş olduğu darlıkla etrafı keserken kapalı üstü başı düzgün kilolu bi kadın elinde kartonla geldi kartonu basamaklara güzelce serdi işinde usta olduğu her halinden belliydi beyler. neyse oturdu sonra kızı geldi 7 yaşlarında gayet güzel orta kalite bi pembe montu vardı ve sağlıklı gürbüz bi kızdı. efendime söyleyeyim kızı aldı kucağına yüzünü başörtüsüyle kapattı ve başladı o vicdan tırmalayan sözleri zikretmeye: Allah rızası için yardım edin. evimde erzağım yok!
    neyse beyler hayretim ve ilgim iyice arttı sıra numaram yanmasına rağmen yerimden kalkmadm gibtir ettim işi gücü izliyorum. inanmayacaksınız ama kadın 20 dakika içinde 30 tl para cukkaladı önüne konan yardımları kızının montunn cebine attı sürekli. en kötüsü de yardımda bulunan şahısların gönül rahatlığı ile ilerlemeleriydi. kızının ayaklarında neredeyse sıfır daha tozlanmamış new balance ları adeta vicdani sömürünün somut delilleriydi.

    özet: bu memlekette siyasette ekonomi de her bi gibim vicdani ve dini sömürü üzerinden yürür açık ve net aksini iddaa eden ağır huur çocuğudur...
    edit: çocukların öyle kucakta ölü gibi hareketsiz durduklarına bakmayın sizden daha sağlıklılar...
    ···
   tümünü göster