/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +176 -10
    20 sene önce oldu bu anlatacağım olay. ilkokul öğretmenimiz ödev vermişti. insanların birlikte bir şeyler yaptığı, eğlendiği bir resim çizin konu serbest diye. benim de resim yeteneğim 0, almanya'da yaşayan hans amcam vardır. ( öz amcam değil, dedemlerin almanya'da kaldığı dönemden tanıdıkları bir ressam amca ) hemen ona telefon ettim. dedim hans amca über bir resim çizmen lazım, ja ja ja dedi haftaya türkei'ya gelecem ben çizer getiririm yeğenim dedi. ( iyi türkçe konuşurdu rahmetli ama arada aksanı kayardı. )

    neyse 1 hafta geçti hans amcam geldi bize paketlemiş de ne güzel çizdiğini dedi al yeğenim taze taze zütür öğretmenine. paketi açmadan gittim ben de ama 5 alacağımdan eminim ne de olsa ressam çizdi diye.

    öğretmen heyecanla açtı benim resmimi öyle paketli falan güzel görünce. ben de oturduğum yerden pis pis gülüyorum, kadın önce kızardı sonra sinirle kalktı geldi yanıma ardından iki tane tokat patlattı bana. ne oluyor dememe kalmadan velin yarın gelecek dedi. ben sümüklerimi çeke çeke tamam dedim.

    sonradan bir öğrendim ki hans amcam bunu çizmiş. kemiklerini gibtiğimin pekekenti bu öğretmene verilir mi alamanya mı burası :(




    ···
   tümünü göster