/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1
    Biraz daha ortamlarda boy gösterdikten sonra gene ara vermiştim içmeye hiç değilse kendime hakim olabiliyordum bi nemze bu beni mutlu ediyordu.bir bayram sabahı dışardan bana seslenildigini duyduğumda camdan dışarı baktım ve aşağıda beni bekleyen 10 kişilik grubumuzu gördüm beklemelerini söyledim ve assagi indim.
    Feryat:hadi bakirkoye gidicez lunapark a
    Ben:amk cocukmusunuz ne lunapark ı
    Melih:ne alakası var amk karı kız kayniyodur şimdi bak 10 numara giyinmissin hadi amk.
    Onları kiramayip lunapark yolunu tutmustum grupla beraber metrodan sonra az bir mesafe kalmıştı çözülen bagciklarimi bağlamak egilmistim grubun çoğu lunapark a doğru devam ediyordu yanımda sadece murat adindaki arkadaş vardı bizim grubtan bir arkadasimizin kuzeni tam bagciklarimi baglamistimki karşıdan gelen iki kızı gördüm biri hafif uzun boylu diğeri ise sarışın ve kısa boylu sarışın o kadar tatliydiki gözlerimi bir an alamadım ve onlarda yanımızdan geçerken bize doğru bakarak geçtiler uzun bir süre.
    Ben:olum çok tatlı degilmiydi ya
    Murat: hangisi lan
    Ben:sarışın olan
    Murat:ayarliyim kardeşime ayıp ediyosun olum
    Ben:hasgibtir ordan kızlar kayboldu bile ortadan
    Murat:olum sen bak dalgana akşam halledicez hadi eğlenmeye bak sen
    Muratin bu sözleri karşısında merak içinde kalmıştım akşam nolucak çok merak ediyordum. gondol lar makaralar arkadaslarimin kızlara sulanisi derken çok eğlenceli vakit geçirmiştim artık semtimizin yolunu tutmustuk.hep beraber internet cafeye geçtik cs atmak için cs ler atıldı diger leri hay life a geçerken ben ve murat face e girmiştik murat bak şimdi bu kız ö degilmiydi melek avcı diyelim.
    Ben:aynen amk olum nerden taniyosun sen
    Murat:kanka ben önceden bunların bulunduğu semtteki bi çocuk giyim magazasindaydim bunun yanındaki o bugün gördüğün esmer kız da devamlı bana yazıyordu.
    Ben:olum şu kızın nosunu bulsana bari bana
    Murat: rahat ol kanka o iş bende.
    Handeyi unutmamistim ama artık biraz mutlu olmaya hakkım olduğunu düşünüyordum sonuçta bir kahve falinin uydurma hikayesinle ömür boyu handenin geleceği umuduna düşmek aptallık olurdu.
    Akşam evllere dagilicakken murat
    Murat:al kanka melegin numarasi benden almadın ama bak.
    Ben:tamamdır bir bahane uydururum artik.
    ···
   tümünü göster