/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1
    Ben:selam
    Melek:selam kimsin
    Ben:numaranı buldum biyerden ve seninle tanışmak istiyorum seni bu gün bakirkoyde gördüm.
    Melek:numaramı kimden aldığını söyleyemem ama eğer konuşmak istemezssen rahatsız etmem
    Melek:konuşmak istiyorum ama numaramı kimden aldığını soylemen gerekmezmi
    Ben:ilerleyen zamanlarda söylerim
    Melek: peki
    Melek le her dakka konuşmaya başlamıştık artık ama bir sorun vardı Melegin çıktığı bir çocuk Vardi.bu bana yakismazdi ama çocuğun tavırları beni uyuz etmişti çocuk tipsiz malın tekiydi ve kızı gram umirsamiyordu mesaj atmıyor ve yaklaşık 1 ay kadar suredir de ne arayıp ne soruyormuş ve benim kıza bu kadar değer vermem bir hayli mutlu etmişti ve aradan biraz zaman geçince bir gün bir mesajla karsilastim.
    Melek:zafer ben ugurdan ayrilicam artık o beni sevmiyo ve değer vermiyor ve artık benimde ona karşı icimde bir şey yok.
    Ben:bak melek her ne kadar sana değer versemde benim yüzümden bunu yapmani istemem bu bana yakismaz.
    Böyle desemde içten ice melegin o çocuktan biran önce ayrılıp benimle çıkmasını istiyordum.
    Melek:bunun senle bir alakası yok zafer o beni sevmiyor ve bu benim kararım.
    Bunun üzerine melek o çocuktan ayrılmıştı ve artık önümüzde bir engel yoktu.
    Ve artık beklediğim an gelmişti melekle sevgili olmuştuk herşey çok iyi gidiyordu handeyi bir nebzede olsa unutmuştum sanki ama bir sorun vardı meleği handenin yerine koymaya çalışıyordum melek se adı gibi melek bi kızdı beni çok seviyordu ve çok değer veriyordu her hafta yanıma geliyordu ve saatlerce beraber zaman geçiriyorduk ama ara sıra onun yanında dalmam ve susup kalmam onu suphelendiriyordu kadınlar gerçekten anlar beyler buni sakın unutmayin.
    Hernekadar belli etmesede tedirgin oluyodu çünkü bana hakettigimden fazla değer veriyordu ve asla karşı gelmiyordu.
    Günlerim böyle geçerken birden aklıma bir gece hande düştü ve düşünmeye başladım.
    Keşke yanımda sen olsaydın hande keşke senin için dinlediğim şiirlerin içinden alınma sözleri kulağına fisildayabilseydim Senin için yaptıklarımı yaşadıklarımı bilseydin keşke.
    Bunun üstüne o kadar huzunlenmistimki ertesi gün işten sonra japonu alıp tekrar içmeye gittim ve bu sefer kafam herzamankinden daha güzeldi uzun süre icmedifim için olsa gerek mahalleye vardığımda kapimin önünde bizim çocukları gördüm muhabbet ediyorlardi ve birden.
    Feryat:gel buraya olum manyakmisin sen gene boş bakiyosun ne bu halin hadi önceden iciyodun derdin vardı şimdi hayatında o kız var handeye 10 basar üstelik deli gibi seviyor seni sen hala neyin pesindesin.
    Ben:unutamiyorum olum meleğe baktığımda handeyi arıyorum kız beni köpek gibi severken ben hayatımı giben hande için gidip uyuşturucu içiyorum ayrilicam melekten o kız bunu haketmiyor.
    Feryat:gibtir git bir ayil önce sonra da kafanı topla zaten meleği birakmazsin.
    Eve gittiğimde yatagima uzandım ve şarkının eşliğinde meleğe sacma sapan şeyler yazdım ictiklerimin verdiği duygusallıkla.
    Ben:melek seni çok seviyorum ama seni haketmiyorum ben uyuşturucu içiyorum.
    Bunun karşısında cevap geç gelmişti ama melegin şoka uğradığını anlamıştım.
    Melek:ne yani şimdi iciyosun diye sana sirtimimi donucegimi düşünüyorsun ben seni gerçekten seviyorum ve hep yanında olucam ama sende bırakmak için gayret et seni kaybetmeyi düşünemiyorum nile ne olursa olsun seni birakamam.
    Bu cevabın karşısında iyi ce kendimden tiksinmistim beni bu kadar seven bir kız varken ben hayatimi mahfeden hande için uyuşturucu içip acısını benle beraber hiç suçu olmayan meleğe cektiriyordum.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster