/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +478 -62
    evet bir sabah uyanıyorum. maltepedeki sözlük ofisine gidiyorum ve serkandan da değil onun ölümcül yancısı umut kullar denen şam şeytanından ofisteki ve sözlükteki görevlerimden el çektirildiğimi öğreniyorum. serkan ise odasından sesleniyor: "artık seninle çalışamayız biyikli, gelecek hayatında başarılar, işi zorlaştırma" karşıma çıkmaya dahi yüzü yoktu haysiyetsiz azdavay beygirinin. hamza hamzaoğlu misali boynum bükük ayrılıyorum oradan.

    ee madem iş bu raddeye vardı. 6 yıllık emek serkan'ın kişisel hırsları uğruna bir kalemde çöpe atıldı, bana da bazı gerçekleri açıklamak düşüyor. fazla uzatmadan anlatmaya çalışacağım.

    biliyorsunuz serkan inci denen namazsız zındık varna teknik üniversitesinde gemi inşaat mühendisliği bölümünde okuyordu. aynı üniversitenin farklı bir bölümünden mezun olup yine üniversitede tanıştığı kişiyle hayatını birleştiren ablası serpil ile aynı evde kalıyordu.

    2009'un sonları sözlük kurulmuş, yeni yeni filizleniyor. 2010'un başlarında moderatörlüğe atanıyorum. sözlük içi muhabbetler, mod grubundaki istişareler, özel msn görüşmeleri derken iki yakın arkadaş oluyoruz serkan ile. o türkiyeye geliyor bende kalıyor. ben günübirlik varnaya gidiyorum onda kalıyorum.

    sözü fazla uzatmayayım. bu kısa varna ziyaretlerimde bir yakınlık doğuyor serkan'ın ablası serpil ile aramda. ama allah bir hakkı için ne elim eline değiyor ne de bir tensel münasebetim oluyor serpil ile. ama sürekli gözlerimiz buluşuyor uzun uzun, serkan ve eniştesi mutfaktayken tatlı tatlı şakalaşıyor adını aşk koymaya çekindiğimiz, ama ikimizin de birbirimizden deli gibi hoşlandığının farkında olduğumuz sıcak diyaloglar kuruyoruz. ama neticesinde başka bir erkeğin nikahında olan bir kadının eline el sürmek kitabımızda yok.

    çok sinirliyim arkadaşlar hızlı hızlı özensiz yazıyorum kusuruma bakmayın. bi yandan ağlıyorum çünkü. zamanla aramızdaki yakınlık iyiden iyiye arttı. birbirimizle telefonla konuşmaya da başladık ben istanbuldayken. onun sesini duymak bana iyi geliyordu. sonra bazı tartışmalarımız oldu araya bazı küslükler girdi 3 ay falan konuşmadık. ardından serpil'in hamile olduğunu öğrendim. başka bi erkekten çocuk bekleyen bi kadınla ilişki yaşamaktan utandım açıkçası yediremedim erkekliğime. ve tabii serde müminlik var ve onunla görüşmeyi tamamen kestim.

    detayları hızlı hızlı geçiyorum

    asıl olanlar bundan tam 6 ay önce oldu. serpil bulgar eşi stefandan boşanmış 9 ay önce. beni aradı. seni çok özledim dedi. ben de seni özledim ama olmaz dedim. olur dedi. ben boşandım.

    uzatmayayım, görüşmeye başladık. görüşmelere küçük kızı jeni nazlı ile geliyordu bazen. ona olan aşkım iyice depreşmişti. 3 ay boyunca çıktık. onu karım yapmak istiyordum artık. o da bunu istiyordu. babama bahsettim serpilden zinhar ve kat'a olmaz dedi. ben dul çocuklu karıyı gelin mi alacağım gavat şerefsiz haysiyetsiz yahudi dölü diye hakaret etti bana. bileklerimi kestim. tüpü açtım uykuya dalmaya kalktım, kafama poşet geçirip masturbasyon yapmaya kalktım. babam anladı ne kadar kararlı olduğumu. serpil uğur'un zagoru sevdiği gibi seviyordu beni. ben ise bekir'in uğuru sevdiği gibi. babamı ikna ettim .zaten 12 senedir kanser. bu utançla daha fazla yaşayamaz diye düşündüm. evlendikten sonra huysuzluk yapsa bile en fazla 3 ay falan sürerdi. annem zaten felç.

    10 gün önce serkana gittim. serkan ablanı seviyorum onunla evleneceğim dedim. kıyameti koparttı. bu iş bitmemiş miydi, kapanmamış mıydı bu mevzu dedi. kapanmıyor serkan dedim. her gün oluk oluk kanıyor, seviyorum ablanı, onu mutlu etmek istiyorum, sana iyi bi enişte, yeğenin jeni nazlıya iyi bi baba olmak istiyorum dedim. onun bir babası var dedi. ulan şerefsiz haysiyetsiz revülerde köçeklik yapan bir gavur oğluna kızınızı verdiniz, gençliğini karartıp, hayatını mahvettiniz, hala bana o stefan denen sünnetsiz bini savunuyorsun dedim. ne kötülüğümü gördün, bugüne dek sana bi yanlışım mı oldu, arkadaşlar şu an ağlıyorum ek olarak, heh ne diyordum sana bi yamuğum oldu mu, ben margarinden bir molekül farklı bir beyinle 66 sene yaşamış geri kafalı softa babamı bile ikna ettim, yozgata şefaatliye dul, çocuklu karıyı gelin olarak getirme riskini göze aldım sen okumuş aydın adamsın neden karşı çıkıyorsun dedim. yok dedi. inatla olmaz dedi. bak dedim ablanın artık yavaş yavaş adı çıkacak. 1 - 2 aya kalmaz bakkalı çakkalı manavı ırzına tesellüm etmeye kalkacak kadınlığına çökmeye yeltenecek, dul dul nereye kadar gidecek bu iş. kamu arazisi olacak biricik ablan ben tapusunu alacağım, kullanım hakkını üstüme geçireceğim diyorum. anlamadı dinlemedi. bu işi bugün bitirmezsen olacaklara karışmam dedi. naparsın dedim. modluğunu alırım dedi. senin şerefine sokayım dedim suratına tükürdüm. istersen canımı al ablanı seviyorum ve onu karım yapacağım dedim. ve dün modluğumun alındığını öğrendim. şu an serpil yanımda serkan efendi. onu seviyorum istersen canımı al. enişten olacağım dürzünün evladı.
    ···
   tümünü göster