/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +52 -12
    kalp atışları hızlanıyor ilk olarak. vücut ısınız yükseliyor. göğüs uçları sert, elinize takılıyor. o göğüslerin avcunuzu doldurması değişik bir duygu sanki stress topu gibi sıktıkça sıkasınız geliyor.

    kadınların yağ oranı erkeklerden fazla olduğu için birde tüysüz ve bakımlı bir ten olduğundan pürüzsüz, yumuşak, hassas. 4 parmağınızı birleştirip arkasıyla o sırtından başlayıp poposuna doğru usulca sürtüyorsunuz. bacaklar kayıyor adeta. işte o an sarılıyorsunuz. tenlerinizin her cm karesi birbiri ile birleşiyor. o sıcaklık o kalp atışları o koku ile bırakamıyorsunuz. popoya bir buse kondurmak güzel oluyor.

    vajina o kadar dar ve esnek ki başta zor giriyor. ama kafası girdiği anda geri kalanıda rahatça penisinizi komple sarıp sıkarak giriyor. içerisi sımsıcak. penisinizin üstü hemen şeffaf yapışkan ama sıvı kaygan bir şeyle kaplanıveriyor. sizin git gelleriniz ile kadının göğüsleri ritim kazanıyor. orgazmda anal deliği kasılıyor. kitleniyor o herşeyiniz. işte o an kadına bir daha sarılıyorsunuz titriyor minik bir serçe gibi.

    işte ciks sonrası tüm duyguların en yoğun yaşandığı kısım oluyor. bence herşeyden çok bu an hayatın en güzel anlarından birisi.
    ···
   tümünü göster