/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1
    Sadece bir kaç önemsediğim şeyi söylemek istiyorum sevgili panpam, biraz konudan konuya yatay geçişler yapacağım arada. Öncelikle sen de normalsin, sadece insanların kaçmaya çalıştıkları şeyleri söylüyorsun. Anormal yapan şey ne seni? 2 ayağın, 2 gözün, 2 kulağın. Düşündüklerin seni farklı yapmaz. Ya da insan doğaya zarar vermez mesela. Bu tarz şeylere hep dar açıdan bakarız. Aslında ne düşünürsen düşün o saçma insanlardanız işte. insan doğaya zarar vermez ; çünkü aslında biz de doğanın bir parçasıyız. Senin sahte sandıkların aslında bizim gerçekliğimiz, doğallığımız. Doğallığımız yalanlardan, iki yüzlülükten, kötülükten ibaret olamaz mı yani? Herkes bir yarış içinde haklısın, hele Türkiye'de bu yarış daha büyük. Ancak insanlar kırılgan varıklar, onlara bir amaç vermezsen yaşayamazlar. Yarış ise bir insana verilebilecek en uzun ömürlü araç. Aslında şuanki sistem ne kadar gibik olsa bile o kadar da düzenli. Seni az çok anladığımı düşünüyorum ve muhtemelen bir kaç yıl sonra bu yazına dönüp bakarsan ne kadar değiştiğini göreceksin. Olgunlaşırken herkesin düşündüğü, yaşadığı şeyler bunlar.
    ···
    1. 1.
      +1
      bununla ilgili bir yazıda yazacaktım. olgunlaşmak denebilir mi buna cidden?1 sene önce ki haline baksana kanka,ne kadar değiştiğini görebiliyorsun değil mi?insan her zaman çevreden aldıklarıyla gelişir, demek istediğim nokta bu.
      hiç bir zaman gerçeğe ulaşamayız, ulaştığımı söylüyorsam inanma çünkü her sene değişip farklı düşünceler içerisine gireceksin.
      her zaman farklı etmenler sana etki edecek, bunu biliyorsun zaten sende.
      ···
   tümünü göster