/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +19 -1
    Hafta sonu sabahtan dersaneye gittim. Derslerden sonra Ceren ile haberleştim. Ceren yaklaşık yarım saat sonra geldi. Üstünde beyaz yaka kısmı dantelli bir badiye benzeyen kıyafet altında da mavi bir kot pantolon vardı. Pantolon vücuduna yapıştığı için kalçaları ve vücut hatları belli oluyordu. Dikkatimi dağıtmıştı ama önce ders çalışmamız gerekti.
    Neyse dersanede boş sınıflardan birine geçtik beraber ve yanında getirdiği testleri çıkardı Ceren. Yavaştan başladık ben kendi yöntemleri anlatarak soruları çözüyorduk. Bir kaçını hemen kapmıştı. Zeki kızdı. Arada gözlerim Ceren'in göğüs çatalına kayıyordu. içimden o beyaz teninin tamdıbını görmeliyim diye geçiriyordum. Ama dikkatimi toplamaya çalışıyordum her şeyi berbat etmek istemiyordum. Tuğçe aklıma geliyordu , ona ihanet etmem hoş olmaz diye düşünüyordum.
    yaklaşık bir saat ders çalıştıktan sonra ara verdik. Kendisine kahve isteyip istemediğini sordum bir şey içmeyeceğini söyledi. Ben kantine kendim için kahve almaya gittim ama o sırada orada bulunan ahududulu rocco şekerleri gördüm ve ikimize de birer tane aldım. Getirdim Ceren'e verdim. Çok sevindi hoşuna gitmişti. en sevdiğim ahududulu idi nereden bildin falan yaptı farklı bir etkileşim olmuştu aramızda .
    Neyse tekrar derse başlayalım mı dedim bozuntuya vermedim. Tekrar oturduk ve testlere devam etmeye başladık. Bu sefer daha yakın oturmuştum bacaklarımız birbirine temeas ediyordu. yavaştan o da kendisini iyice bana yaklaştırmıştı. 5-10 dakika sonra şekeri açmış yemeye başlamıştı. ağzında lolipop şeker beyler düşünün sarışın yüzü fena olmayan bir hatunda nasıl durur beni benden etmişti. Ama hiç bişey yapamıyordum. Kuduruyordum adeta o şekeri yaladıkça. Dersimiz bittikten sonra ayrıldık ve evlerimizin yolunu tuttuk. Dolmuş durağına kadar ona eşlik ettim. Sonra tokalaştık ve ayrıldık.
    ···
    1. 1.
      +2
      Süper lise zamanında rocco ne arar birader? Sende bizi kafaya alacan.
      ···
      1. 1.
        -3
        git araştır amk bilmiyorsan ne diyeyim sana
        ···
      2. 2.
        +2
        Bide sen o zamanki ders saatlerini nasıl hatirliyosun amk ilk2 ders beden sonra fizik. Süper lise olduğuna göre benden büyüksün ama ben hiç bi tak hatırlamıyorum ders saatleri ile alakali
        ···
    2. 2.
      +25
      Seni senden etmesi beni benden aldi
      ···
    3. 3.
      0
      Evet ben de bu entrye kadar dayanabildim
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster