/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +26 -1
    Aradan bir kaç gün geçmişti. Okuldayız Ceren'i daha fazla arzular olmuştum. Onuz izliyorum falan oda bu durumu fark etmiş olacak ki bana bakıyor arada.
    Sınıfta yine bir yazılı esnasında biyoloji yazılısıydı hoca yerimden kaldırıp beni Ceren'in yanına atmıştı. Benim canıma minnet olmuştu tabiki. Ceren'in yanına oturdum ve biyoloji sınavım çok iyi geçti. Ceren kopya vermişti. Konu bitkilerde üreme falandı fakat benim biyolojim kötüydü.
    Ceren bunu farketmiş olacak ki bana sen bana mat çalıştırdın istersen bende sana biyoloji çalıştırayım dedi . Bende hemen uyar dedim ve aramızda gün verip okeyleştik. Yine hafta sonu bizim dersaneye gelecekti. O günü 4 gözle bekleyecektim. Gidip özel yaprak testi falan aldım.
    Bu arada yine bir perşembe beden eğitimi dersimiz de sabah erkenden okula beden eğitimi kıyafetleri ile gelmiştik. Daha okula girer girmez Ceren kırmızı badisi ve yeşil dar eşofmanı ile gözüme çarptı. Taş gibiydi. Şeftalisi falan belli oluyordu. Voleybol oynamayan ben o gün volaybol oynayasım gelmişti. Ceren ile aynı takıma geçtim ve arkasında pozisyon alıyordum rahatlıkla izleyebileyim diye. Oyun esnasında arada onun vurcağı toplara bende hame yapıyor çarpışıyorduk. Ses çıkarmıyordu hatta hoşuna gittiğini bile söyleyebilirim. Gülüşüyorduk falan. benim oğlan hareketleniyordu her temasta. Yine bu çarpışmalardan birinde Ceren'in eli benim oğlana değmişti. Biraz utangaçlıkla biraz da şaşkınlıkla baktı ama ses çıkarmadı. Artık ne düşünüyordu bilmiyorum ama daha yakın oynamaya başlamıştı.
    ···
   tümünü göster