/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +3
    o hiç öyle birşey dememiş gibi, hem onun aklına yatacak hem de biraz olsun ayılmasını sağlayacak bir çare olarak düşündüğüm teklifi sundum. "saçların çok karışmış ve sigara kokusu sinmiş, başını yıkayalım mı" dedim. oyun teklifiniz hoşuna giden bir çocuk gibi neşeyle karşıladı bu teklifi. evet hadi dedi. işe yaramıştı onu suyla biraz ayıltacak sonra da kahve vs. ne varsa dayayacak, olağan akışına kavuşturacaktım olayı.
    şu anki istekliliği doğal değildi zaten, alkolden dolayı arzuluydu, beni tamamen kendi açık bilinci ve iradesi ile istemeliydi, aksi durum erkekliğe de yakışmazdı zaten. Allah'ın salağı!!! çok biliyorsun herşeyi değil mi...

    saçını benim yıkamamı istedi. zaten bıraksam kendisi yıkamayacağı belli olduğu için tabii ki dedim. suyu özellikle biraz serin tutarak kendine gelmesi için uzun süre başını ıslata ıslata yıkadım güzel sarı saçlarını. 3 hafta önce ciğerlerime doldurduğum güzel şampuanının kokusu doldurdu banyoyu. başına havluyu sararak kontrollü şekilde kaldırdım çöktüğü yerden ve içeriye doğru birlikte yürüdük. hiçbirşeye müdahale etmiyor annesine nazlanan bir çocuk gibi bekliyordu saçlarını kurutmamı ve onunla ilgilenmek adına ne gerekiyorsa yapmamı. havluyla saçlarını kuruturken yüzü de havlunun altında kalıyor arasıra kısa bir an havlu gözünün önünden çekildiğinde az sonra yutacakmış gibi bana baktığını ve o meşhur gülümsemesini görüyodum.

    biraz sonra ellerimi tutup beni durdurdu. havluyu aralayıp yüzünü açtım. "bitmedi mi hâlâ ayıltma çalışman" dedi. birşey diyemedim. alıp attı havluyu ve 10 dakika önce dile getirdiği isteğini sanki ilk defa söylermiş gibi heyecanla ama ikinci defa söyleyişin bir yüksek perdeden sesiyle dile getirdi.
    ···
    1. 1.
      +1
      Dayı neler oluyor öyle *
      ···
   tümünü göster