/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 76.
    +2
    birkaç tane benden olsun ;
    -fakirlik 10 kuruşluk dondurmalarlardan alıp net kafede 50 kuruşluk açtırıp sonra kalan 25 kuruşu cepsiz olan şortuna koyamadığın için ağzına alıp saklaman ve oyun esnasında onu yutup 1 hafta wc ye çıkamamaktır.
    -fakirlik okulda düzenlenen futbol turnuvasında sevgilin seni izlerken sadece 1 çeşit ayakkabın olduğu için spor ayakkabı giyemeyip olan ayakkabınında oyun esnasında yırtılıp maç bitene kadar aklının ayakkabıyı nasıl yapıştırıcamda olmasıdır .
    -fakirlik 12 yaşında ilk defa magnum dondurma görüp altın bulmuş gibi sevinmektir buda annenizin kız kardeşinin başka şehirden gelip sizi gezdirirken almasıdır.
    -fakirlik küçük yaşta sigaraya başlayıp sigara alıcak paran olmadığı için 3 5 arkadaş toplanıp 2 tane a4 kağıt 2 liralık tütün alıp akşama kadar sarıp içmektir.
    -fakirlik paran olmadığı için arkadaş çevresinden uzaklaşıp asosyal olmaktır.
    -fakirlik günlük aldığın 1.50tl okul haçlığı sadece yemek parana yeterken ayran alamazsınız bu parayı harcamayıp aç kalıp akşam cebimde param olsun arkadaşlar nete gideriz demektir .
    -fakirlik cebinizde 20 30 lira bile olsa biryerde 2 çaydan fazla içememektir param yetmez korkusu artık sizi sarmıştır.
    -fakirlik okulun dağıttığı yardım eşyaları mont ayakkabı vs bunları bilen varmı bilmiyorum onlardan alıp giymektir birde bu mont bir arkadaşınız şakasına kurban gidip kullanılmaz hale gelmesidir ve annenizin arkadaşınızın evine gidip durumu anlatmasıdır (bu bir arkadaşımın başına gelen)
    -fakirlik çocukken evde sohbet gülüşden çok borç ve tartışma duymaktır .
    anlık olarak aklıma gelen bunlar..
    ···
   tümünü göster